Et ve Süt Kurumu'ndan zam açıklaması

Et ve Süt Kurumu'ndan zam açıklaması

Et fiyatlarındaki zam beklentisiyle ilgili Et ve Süt Kurumu'ndan açıklama geldi. Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, "Spekülatif fiyat hareketleri kurumumuz tarafından yakından takip edilmektedir" denildi.

Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, pazartesi günü itibarıyla kırmızı ete 7 TL zam geleceğini açıklamıştı.

Et ve Süt Kurumu, spekülatif fiyat hareketlerinin yakından takip edildiğini ve kırmızı ette fiyat istikrarını sağlamak için gerekli araçların kullanılacağını bildirdi.

Et ve Süt Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Et fiyatları üzerinde Ramazan ayının son günlerinde başlayıp günümüze kadar devam eden spekülatif fiyat hareketleri kurumumuz tarafından yakından takip edilmektedir. Arz kısıtlaması yaparak piyasada fiyat yükselişi beklentisini oluşturmak, hem üreticiye hem de tüketiciye zarar vermektedir. Kurumumuz kırmızı ette arz güvenliğini ve fiyat istikrarını sağlamak için gerekli araçları kullanacaktır” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN