Fiat ve Renault’u tir tir titretti! Oyun yeni başlıyor: O araç 390.000 TL'ye satılacak! Herkes Eylül’ü beklesin

Fiat ve Renault’u  tir tir titretti! Oyun yeni başlıyor: O araç 390.000 TL'ye satılacak! Herkes Eylül’ü beklesin

Çinli otomobil devi Türkiye pazarını kasıp kavuracak. Herkesin gözü 390.000 TL'lik araçta. Bu zamanda bu fiyata araç mı kaldı? Fiat ve Renault korkudan tir tir titriyor. İşte Changan özellikleri…

Son günlerin en çok tartışılan konuları arasında yer alan araç fiyatları vatandaşın da cebini zorluyor. Artan fiyatlar herkese zor durumda bırakırken Çinli otomobil devi Changan, yeni aracıyla Türkiye piyasasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Asya'da en çok tercih edilen araçlar arasında yer alan bu aracın en dikkat çeken özelliği ise fiyatı olarak görülüyor. Türkiye piyasasına girmek için hazırlanan Changan, bütün araç firmalarını da tir tir titretiyor. Bu devirde kimse 390.000 TL'ye araç bulamaz. İşte Changan özellikleri…

TÜRKİYE PAZARINA ALT ÜST EDECEK

Türkiye piyasasında yer alan B sınıfı Sedan otomobilleri bulunan Fiat Egea ve Renault Clio yerini Changan’a bırakacak. 1.2 litre atmosferik motora ve manuel vites sistemine sahip olan Alsvin, 85 beygir düzeyindedir.

changan-alsvin-1.jpg

Alsvin modeli ile Türkiye piyasasına giriş yapmaya hazırlanan Changan, fiyat performans açısından oldukça başarılı istatistiklere sahip bir araç ile tüm piyasanın altını üstüne getirecek. Türkiye'de rekabetçi bir konumda olması beklenen araç firması 390.000 TL fiyatı ile satışa sunulacak. Diğer benzer otomobillerin 500.000 TL'yi açtığı ortamlarda oldukça avantaj sağlayan bu fiyat piyasada da oldukça dikkat çekecek.

FİYATIYLA HERKESİN GÖZDESİ OLACAK

Çin'in dev otomobil markası Changan, araç sahibi olmak isteyenlere Türkiye piyasasında büyük bir fırsat sağlayacak. Alsvin model aracı ile 390.000 TL fiyatta satışa sunulacak aracın hem fiyatı hem de özellikleri 500.000 TL skalasında yer alan otomobil fiyatlarıyla yarışır nitelikte olacak. Bu kapsamda araç almak isteyen milyonlarca kişi büyük bir avantaj sağlarken favori araçları arasına da Alsvin model aracı ekleyecek.

changan-alsvin-beyaz.jpg

Changan, Eylül ayı içerisinde piyasada yer almak için hazırlıklarına devam ederken ne tarihin gelişmelere göre değişebileceği belirtildi. Türkiye piyasasında yer alan Fiat egea ve Renault Clio gibi popüler model araçlarla büyük bir rekabet halinde olan Alsvin, yüksek performans ve düşük fiyat kalitesi ile piyasadaki tüm düzeni alt üst ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN