Fiat’tan dev kampanya! Araç almak artık daha kolay! Şimdi al 1 sene sonra ödemeye başla

Fiat’tan dev kampanya! Araç almak artık daha kolay! Şimdi al 1 sene sonra ödemeye başla

Türkiye'de araç almak her geçen gün zorlaşırken sürücülerde bütçesine uygun araç fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Sıfır araç almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürecek açıklama Fiat’tan geldi. 2023 model sıfır kilometre araç sahibi olurken ödemeleri de bir sene sonraya erteleyebilirsiniz. İşte Fiat kampanya detayları…

Sıfır araç sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş güncel fiyat listelerini yakından takip ediyor. Markalardan gelen peş peşe açıklamalar ile yeni kampanyaların detayları belli olurken son açıklama Fiat’tan geldi. Araç almak için Fiat’ı tercih eden vatandaşlar bir sene sonra ödeme imkanından yararlanabilecek. Sıfır kilometre araç için araştırmalar devam ederken kampanya için son katılım tarihinin 3 Nisan 2023 olduğu açıklandı. İşte Fiat kampanya detayları…

FİAT’TAN DEV KAMPANYA

2023 yılı ile birlikte araç fiyatları da yükselişe geçti. Son yıllarda araç almak neredeyse imkansız bir hale gelirken vatandaşlar da markaların yaptığı güncel açıklamaları yakından takip ediyor. Fiat’tan gelen kampanya ile birlikte faiz oranı ve kredi koşullarına göre müşterilere özel bir ödeme seçeneği sunulacağı belirtildi.

fiat-egea-fiyat.jpg

24 ay ve üzeri vade seçeneği kampanyaya dahil edilmezken 0 kilometre 2023 model Fiat Egea modelleri kampanya kapsamında yer alıyor. Stoklarla sınırlı olan kampanyaya katılım için 2 Mart 2023 tarihi itibariyle başlarken son başvuru tarihinin 3 Nisan 2023 olduğu belirtildi.

fiat-egea.jpg

Fiat Egea model araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar kampanya hakkındaki detayları resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN