Genç yaşlı ayrımı yok! O şarta uyan kadınlar PTT'ye koşun: 3300 TL'lik ödemeler başladı

Genç yaşlı ayrımı yok! O şarta uyan kadınlar PTT'ye koşun: 3300 TL'lik ödemeler başladı

PTT sadece kadınlara özel yeni ödeme dönemine başladı. Bu kapsamda, o şartı taşıyan kadınlara 3.300 TL yardım parası verilecek. İşte, sadece kadınlara özel yapılacak ödemenin detayları...

PTT tarafından başlatılan yeni program kapsamında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kadınlara 3.300 TL nakdi yardım sağlanacak. Söz konusu ödemeyi almak isteyenlerin ise o şartı taşıması gerekiyor...

PTT, başlattığı yeni destek ödemesi ile eşini kaybetmiş, ekonomik açıdan zorluk yaşayan kadınlara finansal destek olmayı hedefliyor. Bu kapsamda başvuru yapacak kişilerin öncelikle eşinin vefat etmiş olması gerekiyor.

kadinlara-destek-odemesi-1.jpg

PTT DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Eşini kaybetmiş kadınlar için başlatılan bu ödemeler için başvuru tarihleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanacak. Süreci bakanlığın resmi web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Ayrıca başvuru yapacak kişilerin sosyal güvencesi olmaması da önemli bir kriter olduğu için başvuru esnasında, başvuru sahibinin hanedeki kişi başına düşen aylık geliri de dikkate alınacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN