Herkesi ilgilendiren haber! Düşük faiz oranıyla 100.000 TL kredi verilecek! Acele edin

Herkesi ilgilendiren haber! Düşük faiz oranıyla 100.000 TL kredi verilecek! Acele edin

Akbank, finansal ihtiyaçları olan bireyleri sevindirecek bir adım atarak internet sitesi üzerinden yaptığı resmi açıklama ile ses getirdi. Banka, vatandaşların taleplerine yönelik olarak 100 Bin TL'ye kadar çeşitli ihtiyaçlar için kullanılabilecek yeni bir kredi fırsatını duyurdu. Detaylı bilgi haberimizde...

Akbank, herkesin ilgisini çekecek yeni bir kredi fırsatını duyurdu. Duyuruda, yüzde 1,99 faiz oranıyla, en fazla 100 bin TL ve 12 ay vade seçeneğiyle taksitli ticari kredi imkanı sunulacağı belirtildi.

KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

fsdfsdfs.jpg

Bu kampanya, şubelerimize başvuran KOBİ'lerimizi kapsamaktadır. Kampanya, bankamızda nakdi ticari kredi riski 50 bin TL ve altında olan müşterileri hedef almaktadır. %1,99 faiz oranı, en fazla 100 bin TL ve 12 ay vade seçeneğiyle Taksitli Ticari Kredi için geçerlidir. Bankamız, kredi koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Bu özel kampanya, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Farklı ödeme planlarıyla faiz oranlarında değişiklikler görülebilir.

ÖDEME PLANI NASIL OLACAK?

rewrewrw.jpg

Örnek Yıllık Maliyet Tablosu (100.000 TL): Örnek maliyet tablosunda, 100 bin TL kredi için taksit tutarının 9.508,01 TL olacağı görülüyor. Toplam geri ödeme tutarı ise 114 bin 96,17 TL olarak belirtilmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN