İslam Memiş gram altın yatırımcısını uyardı! Elinde gram altın bulunduranlar buna dikkat etsin, gram altın tahmini geldi!

İslam Memiş gram altın yatırımcısını uyardı! Elinde gram altın bulunduranlar buna dikkat etsin, gram altın tahmini geldi!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara sert uyarı geldi. Altın fiyatlarının tekrardan yükselişe geçmesi ile birlikte güncel tahminlerini paylaştı. Gram altın fiyatları haziran ayı sonrasında uçuşa geçebilir. Peki gram altın fiyatı ne kadar olacak? işte tüm detaylar...

ALTIN ALACAKLARA ŞOK FIRSAT

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmaların devam ettiği sıralarda uzman isimler tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Uzman isimler tarafından gelen açıklamalar ile birlikte uzman isimler kendilerine yol çiziyor.

Altın fiyatlarında son zamanlarda meydana gelen düşüş ile birlikte endişelenen yatırımcılara uzman isimler tarafından uyarılar gelmişti. Altın fiyatlarının artacağına dair birçok açıklamada bulunan uzman isimler arasında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'te yer aldı.

İsabetli tahminleriyle dikkat çeken uzman isim TV 100'ün bugünkü köşesinde ele aldığı gram altın ve Ons altın değerlerini yeniden gündeme getirdi. Açıklamalar bulunan uzman isim elinde parası olan ve yatırım yapmak isteyenlere altın ve ons fiyatlarının normal değerinin altında olduğuna vurgu yaptı.

17914.jpg

DOLAR ENDEKSİ YÜKSELDİ YATIRIM ARAÇLARI DÜŞTÜ

FED Başkanı Jerome Powell tarafından yapılan açıklama ile birlikte uluslararası piyasalarda doların değer kazanmasına rağmen emtia fiyatlarında düşüş görüldü. Faizlerin artacağına dair işaret verilmesi ile birlikte dolar endeksi 105,73 seviyesine çıktı. Dolar endeksinin 107 seviyelerine kadar yükselebileceği düşünülüyor.

İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte doların değer kazanması altın, gümüş, kripto ve diğer para birimlerinde düşüş yaşanmasına neden oldu. Altın Ons fiyatı yaşanan yükseliş ile birlikte 1810 dolara gerilerken, Ons altın fiyatının 1799 dolar seviyesini takip edeceğini belirtti.

1535523800974-t7zg.jpg

ALTIN VE GÜMÜŞ YORUMU

Gümüş fiyatlarına dikkat çeken uzman isim hem Ons hem de gram tarafında oldukça ucuz olduğuna dikkat çekti. Orta ve uzun vadede yatırımcıya kazandırdığını belirten gümüş yatırımının değerli bir emtia haline geldiğini vurguladı. Altın fiyatlarının gerilemesi ile birlikte merkez bankalarının altın alımlarında hızlanma yaşandığını belirtti. Altın fiyatlarının ve gümüş fiyatlarının dip seviyesinde 1 hafta veya 2 hafta kaldıktan sonra hızlı bir yükseliş yaşayacağına dikkat çekildi. Haziran sonrasında 1.450 TL ile 1.500 TL aralığında gram altın tahmini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN