İslam Memiş müjdeyi erken verdi! Araç sahipleri çok sevinecek... Depoları doldurmadan mutlaka okuyun! İndirimin eli kulağında...

İslam Memiş müjdeyi erken verdi! Araç sahipleri çok sevinecek... Depoları doldurmadan mutlaka okuyun! İndirimin eli kulağında...

Benzine indirim gelecek araç sahipleri benzin almak için beklemeli. Aracının deposunu doldurmak isteyen kişiler için uyarı İslam Memiş'ten geldi. Yapılan uyarıda arabasına benzin almak isteyen kişilerin gelecek haftaya kadar beklemesi gerektiğini söylendi. Gelecek hafta benzin gibi ürünlerde indirim haberi bekleniyor.

Benzine gelen bitmek bilmeyen zamlar sonrasında araç sahipleri benzinde indirim haberi beklemeye başladı. İslam Memiş yaptığı açıklama ile araç sahiplerini uyardı ve gelecek hafta benzin gibi ürünlerde indirim haberi beklendiğini duyurdu. Yapılan zamlar sonrası halk zor durumda kalmışken indirim tahmini yapan İslam Memiş insanları uyardı. Benzine gelmesini beklediğini söylediği indirim haberi ile birlikte dolar hakkında da açıklamada bulundu. Memiş yaptığı açıklamalar için tarih vermeyi de ihmal etmedi.

islam memiş

Birçok araç sahibinin beklediği indirim haberinin gelmesini beklediğini duyuran Memiş benzine beklediği indirim haberi ile ilgili açıklamada da bulundu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş önümüzdeki günlerde benzin ve benzin gibi ürünlerde indirim haberi beklediğini duyurdu. Yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çeken Memiş yaptığı açıklamada;

ÖNMÜZDEKİ HAFTAYA DİKKAT!

"Dolarını bir hamle yaptıracak olan varsa parite üzerinden bunu dolar, sterlin, altın alarak giriş yapabilir. Bu daha mantıklı bir karar. Petrol fiyatlarındaki düşüşlere dikkat çektim, dolar endeksindeki düşüşlere dikkat çektim. Petrol ve dolar endeksindeki düşüşler önümüzdeki haftalarda çok sık konuşulacak. Petrol fiyatlarındaki düşüşler pompa fiyatlarına yansıyacak. İndirim haberlerini görmüş olacağız. İçeride dolar TL, altının ve gümüşün gram fiyatıyla alakasız olacaktır bu.

Dolar kuru 18.29-18.31 lira. Ekranlardaki fiyatlar yok. Euro/TL 18.32-18.37 aralığında. Euro/dolar paritesi 1 seviyesinden haftayı tamamlıyor. Altının ons fiyatında 1708-1729 dolar aralığını gördük. Aşağı yönlü trend kırılmadı. Psikolojik direnç 1728 dolar seviyesi. Bunun üzerinde 4 saatlik kapanışla 1740 doları kendine hedef olarak belirleyebilir. 1709 dolar üzerindeki görünümün pozitif devam edebilir ama yatay bir seyir var. Gram altın 1003 lira seviyesinde. Gram altın TL 1015-1018 aralığında. Bu haftayı da 1000 lira altından kapatamayan gram altın var. 'Hani 'çiler gördü ama. Dünyadan bihaber yaşıyorlar. Gümüş tarafında pozitif görünüm devam etti. Gram fiyatı 11 lira seviyesinde. 12 lira seviyesine kadar bir direnç var. 12 lirada kendine yeniden bir yön belirleyecek. Buradan tekrar bir hızlı toparlanma mı olacak, muhtemelen 11 lira seviyesinin altına sarkmasına çok ihtimal vermiyorum. Ne kadar kalıcı olacak hep beraber görmüş olacağız.

KRİPTO PARALARDA GELİŞME

Bitcoin'de 21 bin dolar seviyesi var. Bugün Bitcoin tarafında ciddi toparlanma geldi, umutlar biraz yeşerdi ama 18-22 bin dolar aralığı gerçekliliğini koruyor. Yükseliş için 22 bin dolar üzerinde ataklar gerekiyor. Önümüzde 13 Eylül var devamında 21 Eylül var." İfadelerini kullanarak araba sahibi kişilerin benzin almak için haftaya kadar beklemeleri konusunda uyardı. Bunun yanı sıra yaptığı açıklamada yapılacak indirim için tarih de verdi. Memiş yaptığı açıklamanın yanı sıra benzine gelecek indirim ile birlikte diğer ürünlere de indirim gelecek. Yapılan açıklama birçok kişinin dikkatini çekmiş durumda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN