İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Büyük yükselişe son 48 saat: Bu rakamlar bir daha görülmeyecek hemen değerlendirin

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Büyük yükselişe son 48 saat: Bu rakamlar bir daha görülmeyecek hemen değerlendirin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda yaşanan emtia piyasası düşüşlerine dikkat çekti. Gram altınla ilgili kritik tahminleri olan Memiş, resmen tarihi uyarıda bulundu...

Gram altının önümüzdeki haftadan itibaren yükselişe geçeceğini belirten İslam Memiş, yatırımcıların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Altın piyasasındaki kritik sürecin altının Ekim ayında rekor rakamlara ulaşabileceği bir süreci gösterdiğini vurgulayan Memiş, ABD Merkez Bankası faiz kararının da altın fiyatlarını etkileyeceğine dikkat çekti.

Son 48 saatin altın fiyatlarının şekillenmesine neden olacağını ve bu fırsatın bir daha gelmeyeceğini aktaran Memiş, yatırımcıların bunu iyi değerlendirmesi gerektiğini aktardı. Ayrıca Çin'den gelen ekonomik verilerin de altın fiyatlarını etkilediğini söyleyen Memiş, global piyasalardaki olumsuzlukların altın talebini artıracağını da aktardı.

5-2.jpg

EN MANTIKLI YATIRIM YÖNTEMİ

Yatırımcılara, parite üzerinden altın almanın mantıklı bir seçenek olduğunu söyleyen Memiş, aynı zamanda gram altın/TL fiyatlarındaki kota uygulamalarının altın fiyatlarındaki makas aralığına etki ettiğini ve bunun ilerleyen dönemdeki fiyat hareketliliğini şekillendirdiğini belirtti.

Yatırımcılara 48 saat içinde pozisyon alın diyen Memiş, önümüzdeki aylarda büyük bir getiri kazanmalarını sağlayacak fırsatı değerlendirmeleri önerisinde bulundu.

5-1.jpg

EKİM AYINDA COŞACAK

Ekim ayında altın fiyatlarının resmen düşeceği bilgisini veren İslam Memiş, dolar ya da EURO üzerinden yatırım yapanlara da alım fırsatı sunacağını belirtti.

İslam Memiş, Ekim ayından itibaren gram altın fiyatlarının 1820-1880 TL aralığında şekilleneceği bilgisini vererek aktarımını sonlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN