İslam Memiş'ten ezber bozan açıklama: Dolar ve altında kıyametin kopacağı tarihi açıkladı! Geç kalan tüm parasından olacak

İslam Memiş'ten ezber bozan açıklama: Dolar ve altında kıyametin kopacağı tarihi açıkladı! Geç kalan tüm parasından olacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına flaş uyarı. ABD'den gelen istihdam verileri ve Orta Doğu'da yaşanan İsrail-Filistin savaşı dolar ve altın fiyatlarında sert yükselişlere neden oldu. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. İslam Memiş'ten ezber bozan açıklama. Dolar ve altında kıyametin kopacağı tarihi açıkladı! Geç kalan tüm parasını kaybedecek.

Altın ve dolar kuru fiyatlarında yükselişler Kasım ayında da devam ediyor. Özellikle ABD'den gelen istihdam verileri sonrası altın fiyatları sert yükselişler yaşadı. Ons altın tekrardan 2 bin doları geçerken dolar\TL 29 liraya dayandı. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 30 TL'yi aşacak mı?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş uyarı geldi. Elinde dolar ve altını olanlar dikkat! O tarihte piyasalarda kıyamet kopacak. Geç kalan tüm parasından olur. İşte İslam Memiş'in dolar ve altın uyarısı...

İSLAM MEMİŞ'TEN EZBER BOZAN AÇIKLAMA

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, takipçilerine flaş bir uyarıda bulundu. Dolar e altında beklediği yeni seviyeleri açıklayan Memiş, büyük fırtınayı önceden duyurdu. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları:

"Nasıl bir haftaya başlayacağız? Borsada son durum nedir, düşüş mü yükseliş mi? Dolar mı euro mu? Altında yükseliş sürecek mi yoksa yatırımcısına son bir fırsat verecek mi? Bu soruların cevabını vermeye çalışacağım. Borsa İstanbul 7705 puandan haftayı tamamladı. Kasım ayı batırma ayı, para kazandırma ayı değil uyarım vardı. 7200'ü de gördük, 7800'ü de gördük borsada bu hafta. 7500 altına sarkmadan kademeli alım yapmama konusunda düşüncem devam ediyor. Hatta 7000 altında düşüş de olabilir. Kasım ayında 8000 puanı da göreceğiz ancak bu yükselişin devam edeceği anlamına gelmiyor. Aralık ayına kadar geniş bant aralığında dalgalanan borsa göreceğiz

Dolar TL kuru güçlü. Kasım ayındaki yol haritamız 28-28.50 liraydı. 28.50 kırılınca 29 lirayı hedef alan bir kur karşımızda olacak. 28.58 liradayda dolar kuru. 28.41'e kadar geriledi. 28.50 direnci kırılınca gözünü 29'dan açacak. Enflasyon revize edildi. Merkez Bankası tahminini yukarı yönlü revize edebilir düşüncem vardı. Dolar kuru yükseliyor, beraberinde petrol fiyatları da yükselmişti.

hghggh-2023-11-05t104951-336.jpg

ELİNDE ALTIN VE DOLAR OLANLAR DİKKAT!

Enflasyonun yükselmemesi gibi bir neden yoktu. Tek haneli enflasyon beklediklerini ifade ediyorlar ama benim düşüş beklentim yok.

Euro dolar paritesinde 1.0520 görülünce bedava dedim. Hedefimiz 1.07 uyarılarım vardı. Şu anda 1.0728 seviyesinde. 1.08 direncini takip edeceğim. Asıl ana hedefim 1.12 seviyesi. Elindeki doları alt seviyeden euro'ya çeviren iyi bir karar verdi. Dolar endeksi de önemli bir etkendi. 105.50, devamında 104.50'ye kadar geri çekilme ifade etmiştim. Şu anda yüzde 1.5 satıcılı ve 104,95 seviyesinde. Bu tarafta da mahcup olmadık. Elinde dolar bulunduran bunu parite üzerinden euro'ya çevirdiyse isabetli bir karar vermiş oldu.

Ons altın dalgalı yoluna devam etti. 1980-2004 dolar aralığında işlemler gerçekleştirdi. ABD Tarım Dışı İstihdam verisi sonrası 2000 dolar üstüne çıktı. Hayırlı cumalar dedi resmen altın. Benim bir uyarım oldu ama 2000 üzerinde ons altının kalıcı olacağını tahmin etmiyorum, 1960, 1930'a çekilsin almak istersem alırım. Düşüncem hala geçerli.

hgghgh-2023-11-05t105010-834.jpg

O TARİHTE KIYAMET KOPACAK... HAZIRLIKLI OLUN

Gram altın yatırımcısı ons altını takip etmeli. Ons altın 1960, karşısındaki gram kaça tekabül ediyorsa tekrar yoruma ihtiyaç var. Ons altını görmeden gram altın yorumu yapmak zor. Gram altın yatırımcısına da bekle uyarım vardı bu düşüncem geçerli.

Ons gümüş ve gram gümüşte de yükselişle haftayı tamamlıyoruz. 23.16 seviyesi ons altında, 22.80 destek dedim. Asıl hedef 24, devamında 26 dolar. Aynı düşüncem geçerli. Gram gümüşte 20.50 destek çalıştı ucuz olduğunu söyledim. 26 lira seviyesi beklenti dahilinde. 21.50 - 21.70 aralığında fiziki tarafta gram gümüş."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN