İşte merakla beklenen Tiggo 9! Volvo'dan daha büyük ve ucuz... İçi yayla gibi

İşte merakla beklenen Tiggo 9! Volvo'dan daha büyük ve ucuz... İçi yayla gibi

Türkiye piyasasında önemli bir yere sahip olan Chery, yeni modelini duyurdu. Fiyatının paylaşılmasıyla birlikte muadillerine göre daha ucuz olduğu dikkat çekti. İç tasarımı ve genişliğiyle araç sahibi olmak isteyenleri büyüleyen yeni model SUV olarak piyasaya sürülecek. İşte tüm detaylar...

Çinli otomobil markası Chery'den yeni model paylaşıldı. Uzun zamandır beklenen Chery Tiggo 9 özellikleri ve fiyatıyla birlikte duyuruldu. Muadillerine göre oldukça etkili görülen iç tasarımı ve dış tasarımıyla alıcısına merhaba diyor.

DEVASA TASARIMIYLA SATILACAK

2023 yılında ülkemizde piyasaya ismini yazdıran Chery yeni modeliyle gündeme geldi. Chery Tiggo 8 Pro'nun ardından bu kez Tiggo 9 modeliyle konuşuluyor. Milyonların gündeminde yer alan yeni model Volvo ile karşılaştırıldığında ucuzluğu ile dikkat çekti.

İlgili kişilerin gündeminde yer alan yeni model tasarımıyla dikkat çekiyor. Otomobil severler tarafından "Mercedes Maybach" modeline benzetiliyor. İç hacminin devasa olmasıyla birlikte konfor bakımından alıcılarını bir araya topluyor. Yeni modelde 2 farklı yolculuk seçeneği bulunuyor.

chery-tiggo-9-9.jpg

CHERY TİGGO 9 ÖZELLİKLERİ

Chery Tiggo 9 iç hacminin büyüklüğüyle 5 ve 7 kişilik olmak üzere yolcu kapasitesi bulunuyor. Motor büyüklüğü 2.0 litre turbo benzinli olarak paylaşıldı. 261 beygir gücüne ulaşmayı başaran SUV model 390 Nm tork üretiyor.

Maksimum 205 km hıza ulaşan dev otomobil, 100 kilometrede sadece 7.7 litre yakıt tüketimine sahip. Büyük bir motora sahip olmasına rağmen yakıt tüketimiyle ön plana çıkıyor.

chery-tiggo-9-8.jpg

MUADİLLERİNE GÖRE ÇOK UCUZ

Yeni model 2024 yılında satışa sunulması beklenirken, fiyatı merak konusu oldu. Türkiye fiyatına dair henüz bir paylaşım gelmese de yurt dışı fiyatları paylaşıldı.

Yaklaşık olarak 28 bin 800 dolar (832 bin TL) ile 21 bin 500 dolar (621 bin TL) karşılığında satılıyor. Bu fiyatlar vergilerin eklenmemiş halidir. Fakat, vergisiz fiyatlarına göre muadillerinden daha ucuz olması dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN