Kumbarası olanlara kötü haberi Özgür Demirtaş verdi! Birikim düşmanı enflasyon...

Kumbarası olanlara kötü haberi Özgür Demirtaş verdi! Birikim düşmanı enflasyon...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kumbarasında para biriktirenleri uyardı. Kumbarada para biriktirilmeyeceğini söyleyen finans uzmanı enflasyonu işaret etti. Peki, neden kumbarada para biriktirilmez? İşte Özgür Demirtaş'ın açıklaması...

BURAK ÖZTOPRAK

Kumbarada para biriktirenlere Finans Uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan uyarı geldi. Birikim düşmanı enflasyonu işaret eden Demirtaş, nedeniyle birlikte açıkladı. İşte bu yüzden kumbarada para biriktirilmez...

KUMBARADA PARA BİRİKTİRİLMEZ

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medyada denk geldiği bir kumbara videosunu alıntılayarak açıklamalarda bulundu. Ülkemizde oldukça yaygın olan kumbarada para biriktirme olayının doğru olmadığını öne sürdü. Kumbarada biriktirilen paranın enflasyondan etkileneceğini ifade ederek bazı tavsiyelerde bulundu.

nasil-para-biriktirilir-japon-para-biriktirme-teknigiyfao.jpg

EURO, DOLAR, FRANK FARK ETMEZ

Milyonlara seslenen uzman isim enflasyonu olan para birimlerinin kumbarada birikimi yapılmayacağını söyledi. Bu birikimin kağıt ya da bozuk para olmasının önemi olmadığını söyleyerek, Dolar, Euro, Frank ya da TL'de dahil kumbarada birikim yapılmayacağını vurguladı.

Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, alüminyum kutunun bile daha iyi bir birikim olduğunu ifade ederek, "Size yıllar önce VİDEO çekip yüz kez anlattım. Ne dedim? Enflasyonu olan para birimi kumbaraya atılmaz. Kağıt para (ister TL, ister Dolar, İster Euro, İster Frank) kumbaraya atılmaz. Videoda ne dedim ENFLASYONU olan para birimi kumbaraya atılmaz. Ee yani Dünyada her para biriminin enflasyonu olduğu için hiçbir para birimi kumbaraya atılmaz!" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN