Lüks ve uygun fiyat bir arada! Chery'nin yeni modeli nisanda yollarda: Bu da yok satacak

Lüks ve uygun fiyat bir arada! Chery'nin yeni modeli nisanda yollarda: Bu da yok satacak

Chery, otomotiv pazarının yeni ismini tanıttı. Fiyat performans bakımından ilgi gören yeni model nisan ayında yollara çıkacak. Peynir ekmek gibi satması beklenen otomobilin özellikleri dikkat çekiyor. İşte yeni modele dair tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye pazarının en çok tutulan yeni markalarından Chery, yeni modeliyle nisan ayında yollara çıkacak. Çinli otomobil markalarının yoğunlaştığı ülkemizde, otomotiv piyasası giderek genişliyor. İşte Chery'den hem uygun fiyatlı hem de lüks otomobili...

NİSANDA PİYASAYA SÜRÜLECEK

Türkiye otomobil pazarında Çin rüzgarı esmeye devam ediyor. Yenilikçi tasarımları ve uygun fiyat politikasıyla dikkat çeken Çinli otomobil markalarından biri olan Chery, yeni modeli Fulwin A8 Pro PHEV'i 18 Nisan'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 2023 Guangzhou Otomobil Fuarı'nda ilk defa otomobil severlerin karşısına çıkan bu model, Fulwin A8'in geliştirilmiş bir versiyonu olarak öne çıkıyor.

B

fd04b828-fdea-433e-9ce0-a8e6137e73f0.jpg

EKLENTİLERİ AŞAN ÖZELLİKLER

Yeni Fulwin A8 Pro, daha kapalı ön yüzüyle dikkat çekiyor ve yeni enerji araçlarına has bir estetik sunuyor. 115 kW güç ve 220 Nm tork üreten 1.5 turbo motora sahip olan araç, aynı zamanda 150 kW ve 310 Nm tork sağlayan bir elektrik motoruyla destekleniyor. Bu güçlü kombinasyon, araca toplamda 265 kW güç ve 530 Nm tork sağlıyor.

Araç, hem iç tasarımı hem de teknolojik özellikleriyle de kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. 12,3 inçlik çift gösterge ve bilgi-eğlence ekranı, Apple CarPlay ve Huawei HiCar desteği, açılabilir panoramik sunroof, ısıtma ve havalandırma fonksiyonlarına sahip sürücü koltuğu gibi lüks özellikler sunuyor.

688b6f01-bb7d-470e-8f85-94e410b6abc2.jpg

1.400 KM MENZİL SUNUYOR

PHEV teknolojisi sayesinde Fulwin A8 Pro, şehir içinde ve uzun yolculuklarda yüksek verimlilik sunuyor. CLTC altında 127 km veya WLTC altında 106 km elektrikli menzile sahip olan araç, toplamda 1.400 km menzil vadediyor. Bu özellikleriyle Fulwin A8 Pro, hem çevre dostu bir seçenek hem de yakıt ekonomisi arayan kullanıcılar için ideal bir tercih olmayı vaat ediyor.

Chery Fulwin A8 Pro'nun Türkiye pazarında sunacağı fiyat aralığının, mevcut Fulwin A8 modelinin fiyatları olan 16.700-20.850 ABD Doları (yaklaşık 535 bin ile 667 bin TL) arasından vergi sistemi nedeniyle biraz daha yüksek olması bekleniyor. Bu fiyat politikasıyla Chery, lüks donanımları ve uygun fiyatı bir arada sunarak Türk tüketicilerin bütçe dostu ama kaliteli bir otomobil arayışına cevap veriyor.

c0fc560b-a56f-491d-af12-6984087a3698.jpg

YÜKSEK PERFORMANS VE LÜKS DONANIM

Çinli otomobil üreticilerinin Türkiye pazarındaki yükselişi devam ederken, Chery'nin Fulwin A8 Pro modeli, yeni enerji araçları segmentinde önemli bir alternatif olarak öne çıkıyor. Uygun fiyatı, yüksek performansı ve lüks donanımlarıyla Fulwin A8 Pro, ülkeye geldiği zaman Omada 5, Tiggo Pro 7 ve Tiggo Pro 8 gibi Türkiye'deki otomobil severlerin ilgisini çekmeye aday.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN