MetavPad coin nedir, nasıl ve nereden alınır? İşte Metav fiyatı

MetavPad coin nedir, nasıl ve nereden alınır? İşte Metav fiyatı

MetavPad bir launchpad platformudur. 10 Aralık 2021 tarihinde Uniswap ve PancakeSwap borsalarında satışa çıkan MetavPad, 0.001 dolardan 0.430 dolara yükselerek 430 kat değer kazandı. Metaverse İşte, MetavPad'in geleceği ve yorumları...

En çok kazandıran coin (kripto para) içerisinde yer alması beklenen MetavPad, uzun bir bekleyişin ardından satışa sunuldu. İlerleyen yıllarda hayatımıza girecek yeni sanal dünya Metaverse'te kripto paralar kullanılacak. Gelecek vaat eden MetavPad coin, kripto para yatırımcılarının ilgisini şimdiden çekti.

METAVPAD NEDİR?

MetavPad, metaverse projelerinin ön satışının yapıldığı Ethereum, Binance Smart Chain ve Velas blok zincirlerini destekleyen ön satış platformudur. METAV token platformun kilit tokeni olup stake eden kullanıcıların ön satışlara katılmalarını sağlar.

MetavPad sayesinde metaverse projelerini İDO price yani en ucuz maliyetle alabileceğiz anlamına geliyor. MetavPad çok hızlı bir şekilde adını yatırımcılarına duyurmaya devam ediyor.

MetavPad, Bluezilla ekibi taafından desteklenen bir launchpad platformudur. Türkçe tabiriyle 'fırlatma platformu'dur. Launchpad'ler listelenmemiş projeleri ön satış fiyatından almanızı sağlar. Yani tokenler halka arz edilmeden önce yatırımcıların yeni kripto para projelerini ön satıştan almalarına izin veren platformdur.

METAVPAD NEREDEN ALINIR?

METAV Token kendi platformunda 0.001 dolardan ön satışı yapıldı şu an fiyatı 0.430 dolar olan METAV ön satış fiyatına göre 430 kat değer kazandı. 10 Aralık tarihinde piyasaya hızlı bir giriş yapan METAV tokenini 2 gün içinde 30 bin holder'a ulaştı. Twitter'da 170 bin takipçisi ve Telegram'da da yaklaşık 100 bin takipçisi bulunuyor.

METAV Token; Uniswap, PancakeSwap, Wgyuswap, DODO BSC borsalarında bulunuyor.

METAVPAD YORUM

Metav kripto para varlığı ile ilgili bu bölümde düzenlenen tüm bilgiler coinin kendi internet sitesinden elde edilmiştir.

Birbirine bağlı platformlar, protokoller, araçlar ve hizmetler merkezi olarak Metaverse, her biri daha büyük bütüne katkıda bulunan dijital bir teklifler ortamı olarak düşünülebilir.

Merkezi olmayan teknolojilerin hızla benimsenmesi sayesinde Metaverse, öğrenmek, çalışmak, rahatlamak ve yaratmak için güvenli, demokratik ve sansüre dayanıklı bir alana dönüşecek. Bu, kısıtlama olmaksızın keşfedilebilecek çok çeşitli ultra erişilebilir, genişletilebilir ve yetenekli hizmetler ve ekonomiler tarafından desteklenecektir.

İnternette bir fare ve klavye ile gezinme şekline çok benzer şekilde, Metaverse mobil, VR ve AR dahil olmak üzere çeşitli ortamlarda erişilebilir olacaktır. Bu, sonunda gerçek dünyayla sorunsuz bir şekilde uyum sağlayacak daha yaygın, daha sezgisel bir ekosistem oluşturacaktır.

METAV COIN FİYAT GRAFİĞİ (5 ARALIK 2021)

2021-12-15-141829.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN