Migros’tan milyonluk anlaşma! Hizmet ağı genişliyor… Şirketin %50’sini satın aldı

Migros’tan milyonluk anlaşma! Hizmet ağı genişliyor… Şirketin %50’sini satın aldı

Türkiye'nin dört bir yanında birçok ürünü müşteri ile buluşturan Migros, yeni hizmetleri ile de adından söz ettiriyor. Migros'tan milyonluk anlaşma. Şirketin %50'sini satın alan Migros, hizmet ağını genişletiyor. İşte tüm detaylar…

Türkiye'deki büyük zincir marketler arasında yer alan Migros, yeni anlaşması ile adından söz ettirdi. 88.8 milyon TL ödeyerek Gurmepack'in yüzde 50'sini satın alan Migros ve Dijital Platform, paketli yemek üretimi konusunda faaliyet ağını genişletiyor. İşte tüm detaylar…

MİGROS'TAN MİLYON TL'LİK ANLAŞMA

Migros bağlı ortaklığı bulunan Dijital Platform ile birlikte Gurmepack'in yüzde 50 payını 88.8 milyon TL ödeyerek satın aldı. KAP'a yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

gurmepack.jpg

"04.07.2023 tarihli özel durum açıklamamızda, paketli yemek üretimi konusunda faaliyet gösteren CRC Danışmanlık ve Organizasyon A.Ş.'ye ("Gurmepack") Migros Ticaret A.Ş. ve Şirketimizin bağlı ortaklığı Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş. ("Dijital Platform") tarafından yatırım yapılacağı duyurulmuştu. Yürütülen müzakereler neticesinde varılan anlaşma uyarınca, Gurmepack'in ödenmiş sermayesinin %30'una tekabül eden 120.000 adet pay Migros Ticaret A.Ş. tarafından, %20'sine tekabül eden 80.000 adet pay ise Dijital Platform tarafından 26.12.2023 tarihinde devralınmıştır. Toplam %50 pay için nihai pay devir bedeli 88.763.860 TL'dir. Söz konusu tutarın 53.258.316 TL'si Migros Ticaret A.Ş. tarafından, 35.505.544 TL ise Dijital Platform tarafından ödenmiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN