Motorin fiyatları için frene basıldı! İndirim için o tarihi bekleyin, benzinden sonra görülmemiş indirim geliyor

Motorin fiyatları için frene basıldı! İndirim için o tarihi bekleyin, benzinden sonra görülmemiş indirim geliyor

Son zamanlarda sürekli olarak dalgalanan akaryakıt fiyatlarında yeniden bir değişiklik görülüyor. Akaryakıt fiyatlarında sürekli olarak yaşanan iniş ve çıkışlar üzerine vatandaşın aklı karışmış durumda. Neredeyse her geçen gün değişen fiyat listesi üzerine bugün indirim mi olacak? Zam mı olacak? Sorularıyla gün başlıyor. Peki son akaryakıt fiyatları ne durumda? Akaryakıta indirim mi geliyor? İşte tüm detaylar...

Akaryakıt indirimi duyuruldu

Ülkemizde yaşanan akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar ile birlikte birçok vatandaş isyan bayraklarını çekti. Neredeyse her geçen gün değişen akaryakıt fiyatlarında yeniden bir değişiklik görülüyor. Yarım itibariyle indirim alacağı söylenen akaryakıt fiyatlarına ne kadar indirim yapılacağı merak konusu oldu. Brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte ülkemizde yer alan akaryakıt fiyatlarında da değişiklik görülüyor.

Brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmaların yanı sıra dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar da zam ve indirimin habercisi olarak biliniyor. Kısa bir süre önce benzin ve motorin fiyatlarına gelen indirim ile birlikte bir indirim haberi daha yayıldı. Bu kez benzin sabit kalırken motorin fiyatlarında yeni bir indirim görülüyor.

54af9489f493b823f83ff73b.webp

Motorine indirim geliyor!

Paylaşılan bilgilere göre 2 Şubat Perşembe gününden itibaren motorin fiyatlarında yeniden bir indirim görülüyor. Motorin fiyatlarında bu gece itibariyle 1 lira 2 kuruş indirim yapılacak. Benzin ve otogaz fiyatlarında bir indirim beklenmiyor. Yapılan indirim ile birlikte araç sahiplerinin daha rahat edeceği düşünülüyor. Bu gece yarısı ile gelecek indirim ile birlikte araç sürücüleri mutlu görünüyor.

fiohu2mxeaeqz4v.jpg

1 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyat listesi!

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul bir litre benzin fiyatı: 21 lira 06 kuruş

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı 23 lira 38 kuruş

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10 lira 56 kuruş

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı 21 lira 08 kuruş

Ankara'da motorin litre fiyatı 23 lira 40 kuruş

Ankara'da LPG litre fiyatı 10 lira 92 kuruş

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı 21 lira 32 kuruş

İzmir'de motorin litre fiyatı 23 lira 67 kuruş

İzmir'de LPG litre fiyatı 10 lira 88 kuruş

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN