O ilimizde toplu taşımaya kallavi zam! Yüzde 135 oranında...

O ilimizde toplu taşımaya kallavi zam! Yüzde 135 oranında...

Trabzon'da son iki ay içerisinde toplu taşıma ücretlerine büyük bir zammın geldiği duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren yürürlüğe giren yeni tarifeler duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Haziran ayının ardından bir kez daha ulaşım ücretlerine zam geldi. En son 12 Haziran'da yapılan zammın ardından, bugün yürürlüğe giren yüzde 56'lık yeni zam ile ulaşım ücretleri son 2 ay içinde toplamda yüzde 135 oranında arttı.

YENİ TARİFELER BELLİ OLDU

63ef8cfaeb10bb29c46dc193.jpg

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan karara göre, şehir içi ulaşımda dolmuşlarda en kısa mesafe ücretleri şu şekilde değişti: Sivil yolcular için bilet ücreti 9 liradan 14 liraya, öğrenciler için 5 lira 50 kuruştan 10 liraya yükseldi. Belediye otobüslerinde ise sivil yolcular için ücret 6 lira 90 kuruştan 11 liraya, öğrenciler için ise 5 lira 50 kuruştan 6 lira 50 kuruşa çıktı. Bu yeni zamlı tarife, bugünden itibaren yürürlüğe girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN