Öğrenciler bu burs ile şenlenecek! 7500 TL'ye yükseldi: Başvuru şartlarına dikkat

Öğrenciler bu burs ile şenlenecek! 7500 TL'ye yükseldi: Başvuru şartlarına dikkat

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya sayesinde müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme seçenekleriyle kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında ayrıntılar haberimizde...

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi fırsatını açıkladı. Dakikalar içinde başvuru yapılan kredi onaylandığı takdirde hesaba yatırılıyor ve harcama yapılabilir. Kredi, kamu personeli, emekli ve özel sektör çalışanlarına yönelik olarak sunuluyor. Faiz oranları ve vade sayısı da açıklandı.

VAKIFBANK KREDİ FIRSATI

vakıfbank

Son dönemde bankaların kredi kullanımlarını sınırlandırması ve faiz oranlarını yükseltmesi, bireysel ihtiyaç kredilerine erişimde zorluk yaşanmasına sebep oluyor. Ancak kamu bankalarından sevindirici bir haber geldi. Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için dakikalar içinde onaylanan kredi fırsatını açıkladı. Bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranları özel bankalarda yüzde 3’ü bulurken, Vakıfbank bireysel ihtiyaç kredisinde faiz oranı yüzde 1,57 olarak belirlendi. Kredi üst limiti ise 125 bin TL. Vade sayısı ise çekilen kredinin miktarına göre belirlenmekte olup, 36 aya kadar uzayabiliyor. Başvuru için mobil uygulama veya telefon bankacılık sisteminden kolayca kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN