Paranızın hepsini altına yatırmayın diyerek uyardı! Piyasa tahminleri tutan Hatice Kolçak'tan yeni tüyo

Paranızın hepsini altına yatırmayın diyerek uyardı! Piyasa tahminleri tutan Hatice Kolçak'tan yeni tüyo

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan altın yatırımcısına kritik uyarı. Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası gram altında rekor yükselişler meydana gelirken yatırımcılar ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Vatandaşlar 'Altın alınır mı, satılır mı? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorularını araştırırken Hatice Kolçak'tan önemli bir uyarı geldi. 'Cebinizde biraz nakitte kalsın' diyen Koçak, gram altın için yeni bir tüyoda bulundu. Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz kararı ve Orta Doğu'da yaşanan İsrail-Filistin savaşı ile birlikte rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Gram altın 1.815 TL'ye kadar çıkarken çeyrek altın fiyatı ise 2.987 liraya kadar yükselmiş durumda. Yatırımcılar 'Altın alınır mı, satılır mı?' sorusunu araştırırken Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan kritik uyarı geldi. Paranızın hepsini altına yatırmayın diyerek uyardı! Bu hatayı yapan pişman olur. İşte Hatice Kolçak'ın kritik altın uyarısı ve gram altın tahmini...

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! PİYASA KAHİNİ 'TUZAĞA DÜŞMEYİN' DEDİ VE UYARDI

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası hızla yükselişe geçen altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Vatandaşlar yükselişlerden kaynaklı ne yapacaklarını şaşırırken uzmanlardan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. YouTube hesabından yeni bir video yayımlayan Hatice Kolçak, altın alacakları uyardı. Yatırımcılar biraz nakit tutmaları gerektiğini belirten Kolçak, şunları söyledi:

"Savaş tamamen rafa kalkarsa ons altın yeniden FED'i takip ediyor olacağız. Savaş olmasaydı 1800 dolarlardaydık. FED artık faiz artışında sıkıştı. Tüm bunlar ons altın için pozitif bir durum. 2024'ün ikinci çeyreği için bu konjonktürde önü açık gibi duruyor.

jhjhhj-79.jpg

GRAM ALTIN ALINIR MI SATILIR MI?

Gram altın tarafında 1820 lirayı test ettik. Gram altında artık her geri çekilmeler alım fırsatı veriyor. Uzun vadede buralardan toplanabilir. Gram altını destekleyen dolar kuru yükselmeye devam ediyor. Doların 30 lira civarında kapatma durumu var. Ani ataklarda görebiliriz. Bunu unutmamak lazım. Uzun vadeli dediğim gibi gram altın bu seviyelerde alım fırsatı veriyor."

hjjhhj-2023-10-31t163623-010.jpg

"CEBİNİZDE NAKİTTE KALSIN"

Yatırımcıların cebinde mutlaka nakit kalması gerektiğini belirten Hatice Kolçak, "Güvenli liman her zaman kıymetli madenlerdir. Cebinizde biraz nakitte kalsın. Altın ve bir miktar döviz portföylerde bırakmanız gerek." diyerek uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN