Parası olanlar dikkat! Prof. Dr. Özgür Demirtaş 'içinden geçtiler' diyerek uyardı

Parası olanlar dikkat! Prof. Dr. Özgür Demirtaş 'içinden geçtiler' diyerek uyardı

Birikmiş parası olanlar yatırım için altın, dolar almaya, paralarını borsada değerlendirmeye devam ediyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın 'küçük yatırımcının içinden geçtiler' açıklaması dikkat çekti. Demirtaş tepki çeken açıklamasını daha sonra silerek düzeltti.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, borsa yatırımcısını üzecek bir açıklamalar yaptı. Demirtaş, borsadaki hisselere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Özgür Demirtaş'ın, "Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının içinden geçtiler" paylaşımı dikkat çekti

Demirtaş gelen tepkiler üzerine açıklamasını silerek "Borsa İstanbul’da küçük yatırımcıyı incittiler" ifadeleriyle tekrar paylaştı.

İşte Demirtaş'ın parasını borsaya yatıranlarla ilgili paylaşımı;

DÜŞÜŞ EĞİLİMİ DEVAM EDİYOR

Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi, güne yüzde 0,39 düşüşle 7.718,96 puanla başladı.

Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 29,89 puan azalışla ve yüzde 0,39 değer kaybıyla 7.718,96 puana indi.

Güne düşüşle başlayan borsa günün ilk yarısında da geriledi. BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,65 değer kaybederek 7.621,28 puana indi.

Günün ilk yarısında düşüş eğiliminde hareket eden BIST 100 endeksi, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 127,57 puan azalışla 7.621,28 puana geriledi. Toplam işlem hacmi 34,4 milyar lira oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN