Piyasaların ateşi düşmüyor! Euro yeniden 21 TL'nin üzerinde

Piyasaların ateşi düşmüyor! Euro yeniden 21 TL'nin üzerinde

Milli para birimi günden güne erirken, piyasalardaki yükseliş de sürüyor. Dolar, önceki kapanışına göre yükseliş kaydederek güne 19,2567 seviyesinden başlarken, geçtiğimiz haftalarda kırdığı rekor serisinin ardından yukarı yönlü hareketine bugün de devam eden euro da 21,0624 seviyesi ile açılışını yaptı.

Türk Lirası'nın yıllardır yaşadığı tarihi değer kaybı ve döviz kurunun önlenemeyen yükselişi sürerken, piyasalardaki dalgalı seyir de devam ediyor. Bir günde büyük değer kazanabilmesi sebebiyle vatandaşın sıkı takibinde olan dolar ve eurodaki yukarı yönlü hareket, haftanın son iş gününde de mevcudiyetini koruyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Son dönemde 19 TL'nin üzerinde seyreden ve rekor yenilemeye yaklaşan dolar, güne 19,2567 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,2542 seviyesinden yapmıştı.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz haftalarda rekor üstüne rekor kıran euro da, cuma gününde de yükselişini sürdürüyor. Önceki kapanışını 20,9963 seviyesinden yapan euro/TL, günü 21,0624 seviyesinden açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN