Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken açıklama: Milyarlarca ekstra doları ülkemize çeker

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken açıklama: Milyarlarca ekstra doları ülkemize çeker

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın, kripto paralarla ilgili 2024 yılında çıkarılacak kanuna ilişkin yaptığı paylaşım dikkat çekti. Kanunun özgürlükçü olması gerektiğini söyleyen Demirtaş, "Blockchain mühendislerinin Türkiye'ye gelmesinin önünü açacak bir düzenleme, milyarlarca ekstra doların ülkemize akmasını sağlar" dedi.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 2024 yılının başlarında çıkarılması planlanan kripto kanununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Söz konusu kanunun asla yasaklara yönelmemesi gerektiğini vurgulayan Demirtaş "Onun yerine blockchain mühendislerinin Türkiye'ye gelmesinin de önünü açacak bir düzenleme, milyarlarca ekstra doların ülkemize akmasını sağlar." ifadelerini kullandı.

X (Twitter) hesabı üzerinden mesaj paylaşan Demirtaş paylaşımına şöyle devam etti

* Örneğin, yurtiçi borsalar dışında her şeyin yasaklanması, Türkiye'den milyarlarca doların kaçmasına neden olur.

* Onun yerine blockchain mühendislerinin Türkiye'ye gelmesinin de önünü açacak bir düzenleme, milyarlarca ekstra doların ülkemize akmasını sağlar.

* Hükümetin ve Kanun yapıcıların muhakkak bu sektörün ileri gelenleri ile beraber hazırlık yapması büyük fayda sağlayacaktır.

İşte Demirtaş'ın paylaşımı;

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN