Promosyonda böyle rakam görülmedi! Vakıfbank'dan 25 bin 500 TL'lik rekor promosyon!

Promosyonda böyle rakam görülmedi! Vakıfbank'dan 25 bin 500 TL'lik rekor promosyon!

Bankalar arasında devam eden promosyon yarışında Vakıfbank'tan büyük atak geldi. Rekor bir rakam duyurusunda bulunan Vakıfbank maaş promosyonunda ki rakamı 25 bin 500 TL oldu. İşte, Vakıfbank maaş promosyonuna dair detaylar haberimizde

MEB ve Vakıfbank arasında maaş promosyonları hakkında yeni bir anlaşmaya imza atıldı. MEB Merkez teşkilatında görev alan personellerin maaş ödemelerinin yapıldığı Vakıfbank üzerinden personel başına 3 bin TL verirken yeni kararla o rakam 25.500 TL'ye çıkarıldı. 1 Ocak 2021 tarihinden sonra 3 yıl geçerli olan bu banka promosyonlarında Bakan Mahmut Özer onayıyla yenilenme kararı alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Vakıfbank arasında yeni anlaşmalar yapılırken MEB merkez teşkilatında çalışan personellerin maaş promosyonları unutulmadı. Vakıfbank Genel Müdürlük ile yapılan görüşme sonrasında 31 Aralık 2023 tarihinde kadar maaş promosyon sözleşmesine 2 yıl daha eklendiği belirtildi. Alınan yeri karar üzerine önceden personel başına 3 bin TL verilirken 22.500 TL daha ilave gelmesiyle beraber 25.500 TL olarak yeni rakam belli oldu.

Vakıfbank ile MEB arasında maaş promosyonuna dair imzalanan anlaşmada promosyon ücretlerin 16 Kasım 2022 tarihinde hesaplara yatırılacağı da yer alıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN