Seçim sonrası altından ilk rekor geldi! 1 Nisan 2024 Pazartesi altın fiyatları...Yükseliş başladı...

Seçim sonrası altından ilk rekor geldi! 1 Nisan 2024 Pazartesi altın fiyatları...Yükseliş başladı...

Seçimlerden sonra altın fiyatlarının nasıl olacağı merakla bekleniyordu. Seçim sonrası altından ilk rekor geldi! Dün gerçekleşen seçimlerden sonra altın piyasasında hareketli bir gün yaşanıyor. 1 Nisan 2024 Pazartesi altın fiyatları...

Heyecanla beklenen 31 Mart yerel seçimler dün gerçekleşti. Seçimlerden sonra altın fiyatlarında yaşanacak değişimin endişesi seçimden günler önce başlamıştı. Seçim sonrası altın ilk rekorunu kırdı. Altın piyasasında hareketli bir gün yaşandı.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları her geçen gün rekorlarına bir yenisini daha ekliyor. Gram altın 1494 lirayla yeni rekorunu kırmış oldu.

Yerel seçim maratonunun sona ermesiyle birlikte altının gramı, yüzde 1,22'lik bir artışla 2,355 TL'den işlem görmeye başladı. Aynı şekilde çeyrek altın da güne rekor seviyede başladı ve 4,021 TL'den alıcı buldu.

Gram altın, güne yüzde 1,21'lik bir yükselişle başladı ve 2.355 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın ise yüzde 1,12'lik bir artışla 4.021 liraya çıktı. Yarım altın ise 7.992 TL'den alıcı buluyor.

Diğer altın türlerinde de benzer bir artış yaşanıyor. Cumhuriyet altını 16,396 liradan işlem görürken, altının ons fiyatı ise yüzde 1,17'lik bir artışla 2.261 dolardan işlem görüyor. Yarım altın 8.371 TL'den, tam altın ise 16.091 TL'den alıcı buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN