Selçuk Geçer yatırımcıya tek tek açıkladı! Uyarılar yaparak o tarihi işaret etti... Bu tarihten önce alanlar köşeyi dönecek!

Selçuk Geçer yatırımcıya tek tek açıkladı! Uyarılar yaparak o tarihi işaret etti... Bu tarihten önce alanlar köşeyi dönecek!

Ülkemizde yer alana ekonomik dalgalanmalar ile birlikte altın ve dolar piyasasında hareketlilik yaşanıyor. Dolar kuruna dair yaptığı açıklamalar ile sık sık gündemde yer alan Selçuk Geçer, bu sefer altın için kritik bir uyarı yaptı. ABD Merkez Bankası tarafından verilecek olan faiz kararıyla altının rekor kıracağını belirterek açıklamalar yaptı. Gündem olan açıklamalarına dair tüm detaylar...

ALTININ TEPE NOKTASINA ULAŞACAĞI ZAMANI PAYLAŞTI!

Dünya gündeminde yer alan ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı ile birlikte bankaların iflas etmesinin etkileri halen devam ediyor. Bankacılık krizi üzerine piyasalara güçlü bir mesaj verilerek krizin domine etkisi yapması engellenmişti.

Bu durum üzerine açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatlarına da değindi. Altın yatırımına dair birbirinden kritik açıklamalarda bulunan uzman isim altını soranların çok olduğunu vurguladı. Takipçileri tarafından "Altın ne olacak?" ve "Zirveyi gördü iş bitti mi?" gibi soruların geldiğini ifade etti.

Altın fiyatlarının henüz zirveyi görmediğini açıklayan Selçuk Geçer, FED faizlerinin tepe noktasına ulaşmasıyla birlikte altındaki gerçek sıçramanın görüleceğini belirtti. Yapılan açıklamalarda tepe noktasına ulaştığına dair konuşmalar olsa da henüz o tablonun gerçekleşmediği bilgisi paylaşıldı.

selcuk-gecer-boqd-cover.jpg

SELÇUK GEÇER REKOR TAHMİNİNİ DUYURDU!

ABD Merkez Bankası'nın (FED) faizi durdurmasıyla birlikte altın fiyatlarında gerçek rekorların yaşanacağı bilgisini paylaştı. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalar ise dikkat çekti. Haziran ayı sonrasında faiz artırımı olur mu? Sorusuna olumsuz bir cevap veren Selçuk Geçer mesajı verdi.

Faizin inmeyeceğini ifade eden uzman isim belirtilen seviyelerde ufak ufak sabit tutulmaya çalışacağını paylaştı. FED tarafından faiz haziran ayı ile birlikte sabit tutması planında piyasaların kafasında "Tamam artık FED buralarda duracak" düşüncesinin oluşacağını belirten Selçuk Geçer ikna olması halinde rekor üstüne rekor kırılacağını açıkladı.

fc1-an-wyaaxie9.jpg

SELÇUK GEÇER AKILLARDA SORU BIRAKMADI!

Selçuk Geçer akıllarda soru kalmaması açısından, "FED'in faiz artırımına gitmesine rağmen altın fiyatları neden yükselmeye devam ediyor?" sorusuna cevap verdi. ABD'de yüksek enflasyon olduğunu vurgulayan uzman isim faizlerin enflasyonu yakalayamadığını açıkladı

Bu durumda ise güvence altına almak isteyen, güvenli yatırım yapmak isteyen yatırımcıların ise altına yöneldiği görüldü. Bu durum ile birlikte dünya üzerindeki birçok bankanın altın almaya başladığını açıkladı. Bankacılık krizine değinen Selçuk Geçer bu durumu tetiklediğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN