Son dakika! Kur korumalı TL mevduatta ilk kur rakamı

Son dakika! Kur korumalı TL mevduatta ilk kur rakamı

Son dakika haberi... Merkez Bankası, 'Kur Korumalı TL Mevduat' için kullanılacak günlük döviz alış kurunu 12.3480 olarak belirledi. Hazine Bakanlığı'nın duyurduğu 'Kur Korumalı TL Mevduat' ürünü için TCMB tarafından kurlar bugün ilk kez açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat düzenlemesinin detaylarını paylaşmıştı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), yeni sistem için kullanılacak kurları açıklamaya başladı.

TCMB, dolar/TL bugün için alışta 12,3480, satışta 12,3702 olarak açıkladı. Euro/TL için alış kuru 13,9125, satış kuru 13,9376 oldu.

Hazine Bakanlığı, dün kur farkı hesaplamaları için TCMB'nin her gün saat 11:00’de döviz alış kuru yayınlayacağını duyurmuştu.

Aralarında Euro, Japon Yeni, İsviçre Frangı ve İngiliz Sterlini'nin de olduğu toplam 22 para birimi için kur açıklanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN