Temel Karamollaoğlu'ndan asgari ücret tepkisi: ÜFE, TÜFE derken bir de KÜFE çıktı başımıza!

Temel Karamollaoğlu'ndan asgari ücret tepkisi: ÜFE, TÜFE derken bir de KÜFE çıktı başımıza!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücreti 8 bin 506 lira olarak açıklarken TÜRK-İŞ'in 9 bin lira olması yönündeki talebine ilişkin "Sırtında küfe olmayanlar rahat konuşuyor ama bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun taşındığı bir küfe" demesi tartışmalara neden olmuştu. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ise "ÜFE, TÜFE derken bir de KÜFE çıktı başımıza!" diyerek Erdoğan'ın açıklamasına tepki gösterdi.

Erdoğan'a asgari ücret tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücreti 8 bin 506 lira olarak açıklamıştı. Erdoğan daha öncesinde "İşçi tarafının asgari ücretin 9 bin lira olması talebini nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna ise "Herkesin her söylediğiyle adım atacak halimiz yok. Çünkü bizim sırtımızda küfe var. Sırtında küfe olmayanlar rahat konuşuyor ama bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun taşındığı bir küfe" diyerek cevap vermesi ise tartışmaları beraberinde getirmişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise sosyal medyada yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın açıklamasına tepki gösterdi. Karamollaoğlu, asgari ücret açıklamasına ilişkin "ÜFE, TÜFE derken bir de KÜFE çıktı başımıza!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN