Tüm emeklilerin gözü o bankada! Rakamlar yeniden güncellendi: Emekliler akın etti

Tüm emeklilerin gözü o bankada! Rakamlar yeniden güncellendi: Emekliler akın etti

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ederken emeklilerin gözü de en yüksek rakamlara çevrildi. O banka tarafından yapılan açıklama tüm emeklileri sevinçten havalara uçuruyor. O rakamlar herkesin yüzünü güldürüyor. İşte ödeme detayları…

Hayat pahalılığı her geçen gün artmaya devam ederken emekliler de banka promosyon oranları hakkında yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Maaşlarına yapılan zamlara rağmen ödemelere yetişemeyen milyonlar yönünü farklı finansal değerlendirmelere çevirdi. Yemekleri bünyesine katmak isteyen her banka yeni açıklamalar ile dikkat çekiyor. Akbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte tüm emeklilerin yeni adresi belli oldu. İşte ödeme detayları…


AKBANK PROMOSYON TUTARLARINI AÇIKLADI

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ederken Akbank yeni açıklaması ile emeklileri sevindiren promosyon tutarlarını duyurdu. Bankalar lileri yeni emeklileri bünyesinde toplamak amacıyla yeni kampanyalarla adından sıkça söz ettiriyor. Akbank'ın son açıklaması ise tüm emeklilerin dikkatini çekti. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar emekli maaşını Akbank'a taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. 7000 TL'ye kadar ödeme yapılacağı belirtilirken maaş tutarlarına göre ödeme miktarlarının da değişiklik gösterdiği vurgulandı.

akbank-1.jpg

AKBANK PROMOSYON TUTARLARI

Emekli maaşına Akbank'a taşıyan emekliler için belirlenen rakamlar açıklandı. Emekliler 3 yıl boyunca Akbank'ta kalma sözü vererek 7000 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabilecek. Bu kapsamda maaş tutarlarını görebilirler promosyon ödeme tutarları şu şekildedir:

0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN