Türkiye'nin her yerinde şubesi olan gıda devi satılıyor! İflası duyulan ünlü marka çok ucuza gidecek

Türkiye'nin her yerinde şubesi olan gıda devi satılıyor! İflası duyulan ünlü marka çok ucuza gidecek

Türkiye'nin her yerinde şubesi bulunan her eve işleyen Türk gıda devi kara haberi duyurdu. Hem iflas etti hem de çok ucuza satılacak. İflas ettiğini duyan herkesin ağzı açık kaldı. İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin ünlü gıda devi iflas kararı ile sektörü derinden sarstı. Şirketin iflas ettiğine mi üzülseler yoksa çok ucuza satılacağını mı kimse karar veremiyor. Gıda devinin sektördeki satış fiyatı herkese tam anlamıyla şaşkına çevirdi. Bursa merkezli şirketin marka adı icra yoluyla satışa çıkarıldı. İşte tüm detaylar…

ÇOK UCUZA SATILACAK

Türkiye'nin önde gelen gıda devleri arasında yer alan Bursa'nın köklü şirketi Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi küresel krizden nasibini alan şirketler arasında adını yazdırdı. Enflasyon, küresel kriz derken dünya çapında iflas kararları da peş peşe gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin büyük gıda şirketlerinden biri olan Çınar Konserve, iflası ile sektörde şaşkınlık yarattı.

cinar-konserve.jpg

3 GÜN İÇİNDE SATIŞTA

Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin iflasın ardından satışa çıkarılacağı da duyuruldu. Şirketin marka haklarının önümüzdeki 3 gün içerisinde açık artırma yoluyla satışa çıkarılacağı açıklandı.

cinar-gida.jpg

Bursa İflas Dairesi, iflası onaylanan firmaya ait marka hakkının 300 bin TL’den satılacağını duyurdu. İflas dairesi ilanında yer alan açıklamalar doğrultusunda “ Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, isim hakkı 300 bin TL bedelle satışa sunulacak. İhaleye son teklif tarihi 25 Martta.” olarak açıklandı.

50 metrekarelik arsa üzerinde kurulu olan fabrika 3800 metrekare kapalı alana sahip olmakla birlikte 2011 yılında 4 ton ile başladığı günlük ürün işleme tonajını 2020 yılında 55 tona kadar yükseltti. Firma ISO 9001-2008 ve ISO 22000-2005 Kalite Yönetimi Sistemi ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi belgelerine sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN