Üniversite öğrencilerini ilgilendiriyor! Bu işlemi yapan 1000 TL kazanacak! Başvuru detaylarına göz atın

Üniversite öğrencilerini ilgilendiriyor! Bu işlemi yapan 1000 TL kazanacak! Başvuru detaylarına göz atın

Üniversite öğrencilerin sevindirecek açıklama geldi. Ödeme talimatı vermeleri durumunda 1000 TL'ye kadar chip para verileceği duyuruldu. Öğrenciler kampanya detayları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Bankalar tarafından sağlanan kampanyalar kapsamında üniversite öğrencilerine sevindirecek önemli bir açıklama yapıldı. Yeni bir açıklamada bulunan Akbank üniversite öğrencilerine 150 TL değerinde chip para verileceğini duyurdu. Öğrencileri sevindiren açıklama kapsamında kampanya detayları da araştırılmaya devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

AKBANK'TAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1.000 TL ÖDEME

Akbank tarafından sağlanan kampanya detayları kapsamında üniversite öğrencilerinin otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 150 TL'ye kadar chip para sağlanacağı belirtildi. İlk talimat için 25 TL, 2 talimat için 50 TL, 3 talimat içinde 75 TL toplamda 150 TL chip para verileceği duyuruldu. 13 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 13 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceği aktarıldı.

akbank-1.jpg

Cep telefonu, elektrik su, doğalgaz faturalarında otomatik ödeme talimatı veren öğrenciler chip para kampanyasından yararlanabilecek. Her fatura ayrı bir talimat olarak değerlendirilecek. Kampanya kapsamında 2 fatura talimatı verenler 25 TL + 50 TL = 75 TL chip-para kazanabilecek.3 fatura talimatı verenler ise 25 TL + 50 TL + 75 TL = 150 TL chip-para kazanabilecek. Manuel ödeme işlemleri kapsamında kazanılan chip paralar ise 15-26 Mayıs 2023 tarihinde kartlara yansıtılacak.

1000 TL KAZANABİLİRSİNİZ

Akbank tarafından sağlanan kampanya kapsamında manuel ödeme işlemlerinin kampanya kapsamında yer alacağı belirtildi. Kazanılan chip paraların 15-26 Mayıs 2023 tarihinde kartlara yansıtılacağı açıklandı. Juzdan uygulamasını indirenler ise 1000 TL'ye kadar chip para kazanma fırsatını yakalayabilecek.

paralar.jpg
Kampanya ile birlikte Akbank üniversite öğrencilerinin dijital bankacılık hizmetlerinden kolay bir şekilde yararlanmasını amaçlıyor. Fatura ödeme gibi rutin işlemleri otomatikleştirmenin hem zaman hem de enerji tasarrufu sağladığını belirten Akbank müşteri odaklı yaklaşımını dijital platformda sağladığı avantajlar ile gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN