Vatandaş bu sefer de ucuz et kuyruğuna girdi

Ekonomideki kötü göstergelerin vatandaşa yansımalarının faturası her geçen gün ağırlaşıyor. Gıda ve akaryakıta gelen görülmemiş zamlar nedeniyle önce ekmek kuyruğuna giren dar gelirli vatandaşlar sonra benzin ve ayçiçek yağı kuyruğuna girerek ihtiyaçlarını temin etmeye çalıştı. Kuyruklara eklenen son halka ise ucuz et kuyruğu oldu. Yozgat’ta vatandaşlar, ucuz et satılan Et ve Süt Kurumu mağazası önünde kuyruk oluşturdu.

Yozgat’taki Et ve Süt Kurumu Kombina Tesisi Satış Mağazası’nda sığır kıyma 56 lira, sığır kuşbaşı 62 lira 50 kuruş, sığır biftek-rosto 79 lira 50 kuruş, sığır kontrfile 98 lira, sığır pirzola 103 lira, sığır bonfile ise 154 liraya satılıyor. Piyasada 70 lira ve üzerinde satılan tereyağı ise ESK Mağazasında 53 lira 50 kuruştan satılıyor.

et-kuyrugu-1.jpg

Karatepe Mahallesi Karayolları Caddesi’ndeki satış mağazasının kapıları sabah saat 09.30’da açılıyor. Mağazada, günde yaklaşık 2 ton et satışa sunuluyor.

et-kuyrugu-haber-2.jpg

Mağaza önünde kuyruklar oluşturan vatandaşların, daha çok; 56 liraya satılan kıyma ve 62 lira 50 kuruşa satılan kuşbaşı aldığı belirtiliyor. Et ürünleri ile birlikte ucuz tereyağının da kısa bir sürede tükendiği ifade ediliyor.

et-kuyrugu-haber-son.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN