Yapı Kredi'den rekor promosyon! Emekli aylığını taşıyana nakit ödeme: Emekliye bayram erken geldi

Yapı Kredi'den rekor promosyon! Emekli aylığını taşıyana nakit ödeme: Emekliye bayram erken geldi

Yapı Kredi Bankası tarafından güncel promosyon ödemeleri paylaşıldı. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabından paylaşılan promosyon ödemesi ile birlikte duyuruda bulundu. Bayram öncesinde emekli vatandaşlara rekor ödemesi yapılıyor. Yeni promosyon ise emekli vatandaşlara verilmeye devam ediliyor. İşte tüm detaylar...

PROMOSYONDA REKOR GELDİ

Ramazan Bayramı'nın kapıya dayanması ile birlikte bankalarda hareketlenme başladı. Hız kazanan kampanya süreci ile birlikte Yapı Kredi Bankası'ndan özel bir kampanya ve güncelleme geldi.

Hafta sonu itibariyle emekli vatandaşlara rekor promosyon fırsatı ve düşük faizli emekli kredisi kampanyasını paylaştı. Emekli vatandaşların maaşlarını Yapı Kredi Bankası'na taşıması ile birlikte bu ödemelerden ve kredi kampanyasından faydalanabilecek.

Promosyon ödemesi ve gelir belgesiz emekli kredisi kullanıma sunuluyor. Emekliye bayram öncesinde derin bir nefes aldıracak olan kampanya ve promosyon ödemesine olan ilgi de artış gösteriyor.

tl-94.webp

NİSAN AYI EMEKLİ PROMOSYONU

Yapı Kredi Bankası tarafından nisan ayı ile birlikte güncellenen promosyon ödemesi ile birlikte maaşını taşıyan emekli vatandaşlara promosyon ödemesini yapıyor. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemesi ile birlikte 8 bin 500 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuyor. Rekor promosyonu duyuran Yapı Kredi Bankası şimdiden emekli ve EYT'li vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. İşte güncel promosyon ödemesi;

  • Bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL;
  • 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL
  • 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL
  • 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

Emekli promosyonu ek kampanyalar ile birlikte 8 bin 500 TL'ye kadar yükseliş sağlamaktadır.

1528094.webp

YAPI KREDİ BANKASI'NDAN EMEKLİ KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan emekli promosyon güncellemesinin yanı sıra kampanyaları ile de dikkat çekti. Emekliye özel olarak sunulan klampanya ile birlikte Ramazan Bayramı öncesinde düşük faizli kredi kullanmak isteyenlere müjdeli haber geldi.

Gelir belgesi istenmeyerek emekli vatandaşlar tarafından ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. 50 bin TL'ye kadar verilen kredi ödemesi faiz oranı yüzde 1,29 oranından başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN