Yenilenen Renault Captur yollara çıkıyor: Türkiye satışı için tarih belli oldu!

Yenilenen Renault Captur yollara çıkıyor: Türkiye satışı için tarih belli oldu!

Renault yenilenen aracı Captur ile yolların tozunu attıracak. Otomotiv sektöründe öncü markalardan olan Renault yenilenen modelline kullanıcılarla buluşturuyor. Avrupa çıkış tarihi belli olan aracın ne zaman Türkiye'ye geleceği de açıklandı. İşte yeni Renault Captur’un Türkiye çıkış tarihi…

HİLAL NAS

Dünyada en dikkat çeken araç markalarından biri olan Renault baştan aşağı yenilenen Captur model aracıyla araç tutkunlarını heyecanlandırdı. Markanın en dikkat çeken modeli Clio özelliklerini taşıyan araç önce Avrupa'da ardından Türkiye'de yollara çıkacak. İşte yeni Renault Captur’un Türkiye çıkış tarihi…

05bc9079-19e1-4814-bd19-98386f917441.jpg

Otomotiv sektörünün öncü markalarından Renault, baştan aşağı yenilenen Captur modeliyle otomobil severlerin karşısına çıkıyor. Markanın popüler modeli Clio'nun izlerini taşıyan yüzüyle dikkat çeken yeni Captur, Avrupa'da Nisan 2024 itibarıyla otomobil tutkunlarıyla buluşacak. Türkiye'de ise yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak olan yenilenen Captur, içten yanmalı ve E-Tech full hybrid olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle geliyor.

YENİ ESPRİT ALPİNE DONANIM SEVİYESİ

Renault Captur'un yeni Esprit Alpine donanım seviyesi, iç ve dış tasarımında sportif ve zarif bir karakter vurguluyor. Otomobilin iç mekanı, yeni döşemeler ve teknolojik ekranlarla modern bir atmosfere kavuşuyor. Yeni Captur, hem günlük kullanımda hem de uzun yolculuklarda konfor ve performansı bir arada sunmayı vaat ediyor.

71b33aef-9062-42a5-b4e3-84c4827e5ca0.jpg

TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULACAK TARİH VE DETAYLAR

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş'ın açıklamalarına göre, Türkiye otomobil pazarında önemli bir yere sahip olan Captur, bu yılın üçüncü çeyreğinde Türk tüketicilerle buluşacak. Hibrit teknolojisine sahip E-Tech full hybrid ve içten yanmalı motor seçenekleriyle gelen Captur, sürdürülebilirlik ve performansı birleştiren özellikleriyle öne çıkıyor.

155e2dae-1b91-41ec-aca2-80c918ca376e.jpg

Yenilenen Renault Captur, tasarımı, teknolojisi ve motor seçenekleriyle otomobil severlerin beklentilerine cevap vermek üzere yollara çıkmaya hazırlanıyor. Avrupa'da Nisan 2024'te satışa sunulacak olan model, Türkiye'de ise yılın üçüncü çeyreğinde otomobil meraklılarını selamlayacak. Renault Captur, yolların yeni yıldızı olmaya aday.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN