Yerli otomobil girişimi Togg'dan yeni hamle: Trumore

Yerli otomobil girişimi Togg'dan yeni hamle: Trumore

Yerli otomobil girişimi Togg yeni bir hamle yaptı. Yeni yazılımı Trumore'u tanıtan şirket, uygulamada bir aracın ihtiyaç duyabileceği tüm bilgilerin yer aldığını duyurdu. Togg Ceo'su Gürcan Karakaş, uygulama ile fintek ve yapay zeka teknolojileriyle kişiselleştirilmiş bir deneyim sunacaklarını söyledi. Togg'dan yapılan açıklamada ise "Trumore, kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlayacak" denildi.

Otomotiv piyasasına girerek adından söz ettiren Türkiye'nin yerli otomobili Togg, yeni yazılımı Trumore'u tanıttı. Teknolojik yatırımlarını artıran şirket, uygulamayla kullanıcıların bir araçta ihtiyaç duyulan tüm yapay zeka teknolojisine ulaşacağını bildirdi.

Kullanıcılar uygulamayı cep telefonlarına indirerek araçlarını yaşam alanına dönüştürebiliyor. Togg Ceo'su Gürcan Karakaş, uygulama ile fintek ve yapay zeka teknolojileriyle kişiselleştirilmiş bir deneyim sunacaklarını belirtti.

dvdvd.jpg

ÖDEME İMKANLARI DA MEVCUT

Bu süreçte 300'den fazla start-up ile görüşüldüğü dile getiren Karakaş, uygulama ile e-cüzdan ve araç içi ödeme teknolojilerine erişmek de mümkün. Uygulamada kişiye özel rota önerileri veriliyor, elektrik tüketimi, karbon salınımı gibi hesaplamalar da yapılıyor.

AKILLI, EMPATİK VE KESİNTİSİZ BİR KULLANICI DENEYİMİ

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Trumore ile mobilite deneyimini yeniden tanımlıyoruz. Kullanıcılar için kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve iş birlikleriyle sürekli gelişen bir platform olarak tasarladığımız Trumore, kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlayacak" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN