Zincir marketlerden Ramazan kararı! Aralarında yüzlerce ürün var

Zincir marketlerden Ramazan kararı! Aralarında yüzlerce ürün var

Ramazan ayına girdik. Temel gıda fiyatlarındaki artışlar vatandaşları endişelendiriyor. Bu endişeleri gidermek için Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) öncülüğünde yerel zincir marketler, fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattı.

TPF Başkanı Ömer Düzgün tarafından yapılan açıklamada, 7 bin 700 yerel zincir market mağazasında yüzlerce üründe fiyatların sabitleneceği ve Ramazan ayı boyunca her hafta bölgelere özel indirimler düzenleneceği duyuruldu. Düzgün bu kampanyalar sayesinde vatandaşların temel gıdalara daha erişilebilir fiyatlarla ulaşılabileceğini ve bütçelerini rahatlatabileceğini söyledi.

KAMPANYA KAPSAMINDA NELER VAR?

Kampanya kapsamında bakliyat, yağ, çay, şeker, un, makarna, atıştırmalık, temizlik, deterjan, bulaşık makinesi ürünleri, kağıt, ürünler gibi birçok temel gıda ve ihtiyaç maddesi yer alıyor. Vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca bu ürünlerde sabit fiyat ve indirimlerden yararlanabilecekler.

DÜZGÜN'DEN ÜRETİCİLERE ÇAĞRI

TFP Başkanı Ömer Düzgün, kampanyanın başarısı için tüm üretici ve tedarikçilerin desteğini beklediklerini ifade etti. Düzgün, "Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayını daha rahat geçirmesine katkıda bulunabilir" dedi.

KAMPANYA NE KADAR SÜRECEK?

Fiyat sabitleme ve indirim kampanyası Ramazan ayı boyunca devam edecek. Vatandaşlar, kampanyalardan yararlanmak için bölgedeki yerel zincir marketlere gidebilecekler.

Yerel zincir marketlerin fiyat sabitleme ve indirim kampanyası, Ramazan ayında gıda fiyatlarındaki artışlardan endişe duyan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Kampanyanın, Ramazan ayında sofralara bereket getirmesi ve vatandaşların bütçelerini rahatlatması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN