Elif'in hayata tutunuşu 'kupa' oldu, sosyal medyadan Trendyol'a tepki yağdı

Elif'in hayata tutunuşu 'kupa' oldu, sosyal medyadan Trendyol'a tepki yağdı

3 yaşındaki Elif Perinçek'in enkazdan 3 gün sonra kurtarılması tüm Türkiye'yi sevince boğdu. Kurtarma anı sırasında arama-kurtarma görevlisinin parmağını tutan Elif'in o fotoğrafı, kupaya basılarak satışa sunuldu. Sosyal medyadan tepki yağdı.

Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın sattığı kupada enkazdan 3 gün sonra sağ çıkartılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in arama-kurtarma görevlisinin elini tuttuğu anın fotoğrafı basıldı.

TRENDYOL'DAN GERİ ADIM

İzmir depreminin simgesi haline gelen karenin, satışa sunulması ise sosyal medyada büyük tepki çekti. Tepkilerin ardından ürün Trendyol'un internet sitesinden kaldırıldı.

Tredyol'dan yapılan açıklamada "Kamuoyunda hassasiyet yaratan bir ürünün platformumuzda yer alması bizim için kabul edilemez. Söz konusu ürünleri platformumuzda yer aldığını tespit ettiğimiz anda derhal satıştan kaldırdık. Ürünlerin satıcısıyla ilgili gerekli tüm işlemler yapılarak platformumuzdaki satışları durduruldu. Aynı hassasiyeti paylaştığımız tüm müşterilerimize uyarıları için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı. 

01.jpg

Trendyol, İzmir'de yaşanan 6,9'luk depremin ardından İzmir'deki çalışanlarına 'mesaiye devam' şartı koştuğu için de tepki almıştı.

İZMİR DEPREMİNİN SİMGESİ OLDU

İzmir'deki şiddetli depremin ardından Doğanlar apartmanında 65 saat enkaz altında yaşam mücadelesi veren 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı.

Türkiye'yi sevince boğan haberin ardından Elif bebeğin, enkazdan çıkarılırken çekilen fotoğrafı ise çok konuşuldu.

01-001.jpg

Elif'in kurtarma görevlisinin parmağını tuttuğu an, adeta İzmir depreminin simgesi oldu.

02.jpg

Elif'i enkazdan çıkaran İBB İtfaiye ekibinden Muammer Çelik "Elif'i bulduğumuz andan itibaren parmağımı hiç bırakmadı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN