En güzel Dünya Fenerbahçeliler Günü sözleri 2018 | Fenerbahçe sözleri ve mesajları

En güzel Dünya Fenerbahçeliler Günü sözleri 2018 | Fenerbahçe sözleri ve mesajları

En güzel Dünya Fenerbahçeliler Günü Sözleri haberimizde. Fenerbahçe gününe özel kutlama sözlerini ve mesajlarını sizler için derledik. Bugün 19.07 2018 Dünya Fenerbahçeliler Günü. Milyonlarca taraftarı olan Fenerbahçe için yazılan en güzel sözleri ve mesajları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

En güzel ve anlamlı Dünya Fenerbahçeliler Günü Sözlerini haberimizden görebilirsiniz. Fenerbahçe sözleriyle kutlama mesajı yollamak için sayfamıza bakmanız yeterli. Her yıl kutlanan ve Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunu simgeleyen Dünya Fenerbahçeliler Gününe özel paylaşılan en güzel sözleri ve mesajları haberimizden görebilirsiniz. Fenerbahçe sözlerini ve mesajalrını dilediğiniz kişiye resimli ve yazılı olarak yollayabilirsiniz. İşte 2018 Dünya Fenerbahçeliler Günü sözleri. 

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ, DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli kulübün kuruluşunu simgeleyen 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü, kulübün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile kutladı. 

Koç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Fenerbahçeliler, bugün hepimiz için çok özel bir gün. Kulübümüzün kuruluşunu simgeleyen gün. Dünyanın dört bir yanında kalbi sarı lacivert renkler için çarpan, dualarında Fenerbahçe'yi eksik etmeyen, gönüllerini bu kulübe adamış tüm Fenerbahçe ailesinin 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutlarım. En büyük hayalim; yeniden yarıştığı her kulvarda zirveye oynayan, sadece sporda değil spor dışında da; sporcusuyla, çalışanıyla, yönetimiyle ve her şeyden önemlisi taraftarıyla örnek bir kulüp Fenerbahçe. Huzur, mutluluk, bereket ve sarı lacivert başarılar içinde daha nice 19 Temmuz'lar dilerim. Kalpler beraber."

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ SÖZLERİ VE MESAJLARI

Gülersem sevincim, ağlarsam gözyaşım, ölürsem toprağım ol Fenerbahçem. 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun

1907 marşı 1907’de doğdu aşkımız, sarı lacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim sanımız, hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız! 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun https://www.kalptensozler.com/dunya-fenerbahceliler-gunu-mesajlari.html

Fenerbahçe Cumhuriyeti’nden korkmadılar, ölümden korktukları kadar. 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun.

18-07/19/fenerbahce-sozleri-tumblr.jpg

Herkez diyor ki “okuyun da adam olun” fenerbahçeliyiz bundan büyük adamlık mı olur! 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun

Hayatta Fenerbahçe’den başka hiçbir şeyi olmayan ben, hayatta Fenerbahçe’den başka herşeyi olana acırım. 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun

Her zaman senle geldik heryere.. Gönül verdik biz bu renklere! Seninle cehennem cennet bize, öl de ölelim Fenerbahçe! 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun

Seviyorum seni, her zerreni. Bazen sinir, bazen keder, bize her gün Fener.. Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun.

Biz herkes gurur duyduğunda değil herkes suçlandığında fenerbahceliydik 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun

Bu dünyada her şey yalan, bir tek gerçek sensin inan. Yolun sonu ölüm olsa, vazgeçmem ben bu sevdadan. Hepimizin 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun

18-07/19/676259_91229.jpg

Fenerbahçeli olmak yürek ister bu yüreği taşımak ağır bir kalptensozler.com yüktür ben ise bu yük altında ezilmeye razı bir Fenerbahçeliyim! 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun

Çubukluya aşık milyonların Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Bir babanın evladına verecek en güzel miras evladını Fenerbahçeli yapmasıdır… Teşekkürler baba… Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Dünya döndükçe sürecek kalpleri hep titretecek dillerden hiç düşmeyecek FENERBAHÇE! Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Sevmeyi bir gün sananlara inat Hediyemizdir sana adanmış bu hayat. Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Dünya Fenerbahçeliler Günü Allahım şükürler olsun ki Fenerbahçe liyim

Her şeye göğüs gerebilmektir Fenerbahçeli olmak. Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Bir galatasaraylı olarak ezeli ve ebedi dostumuz ve rakibimiz Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Dilimde şarkıların gündüz gece deli gibi aşığız FENERBAHÇE! Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!

Dün, bugün, yarın… gururla! İyi ki Fenerbahçeliyiz Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun!
Sana söz yine baharlar gelecek. Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutlu olsun!

Küçük bir çocukken büyülendim heybetinden. Sen FENERBAHÇE gündüzümdesin gecemdesin Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutlu olsun!

Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem . SEN ÇOK YAŞA FENERBAHÇE ! Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutlu olsun!

Bir ömür formanı sırtımda sevdanı kalbimde taşıyacağım! Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE olacak. Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutlu olsun!

Doğduğun günden beri, gönül verdik biz sana Adınla, tarihinle EFSANESİN KANARYA. Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutlu olsun!

Seni seviyorum lan var mı ötesi Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutlu olsun!

Yürüyoruz biz yürüyoruz kol kola kardeşlerimizle bu bayrağın altında çalsın davullar uyansın tüm türkiye inlesin sokaklar şampiyon fener diye yağmurun tadı meşalenin kokusu kadıköy’ ün boğası oooo oooooooo işte geliyor bu alemin kralı Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutlu olsun!

Bu sene Ali Koç Başkanımızla aza kanaat Ederek,gençleri destekleyerek Güzel bir yıl geçirmek ümidiyle Dünya Fenerbahçeliler Günü’müz kutluyorum

Gönlüm Bir Sevdanın Peşine Düşmüş Aklı Yok Fikri Yok Deli Misali… Dünya Fenerbahçeliler Günü müz kutlu olsun!

Seviyorum seni, her zerreni. Bazen sinir, bazen keder, bize her gün Fener.. vazgeçersem ölürüm çoçukluk aşkım, sonsuza kadar seni kendimden bile daha çok sevmeye devam edeceğim.. Dünya Fenerbahçeliler Günü’müzü kutluyorum

Başkanından hocasına, futbolcusundan basketbolcusuna, malzemecisinden amigosuna, şanlı taraftarından cihanın dört bir yanındaki milyonlarca sevdalısına Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'NÜN KURULUŞU 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş yılı, kulüp tarafından resmi olan 1907 tarihi yerine Black Stockings FC isimli futbol kulübünün kuruluş tarihi yani 1899 yılı kabul edilir.

Çünkü Black Stockings FC isimli futbol kulübünü 1899 yılında kurulmasına öncülük yapan gençler ile Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ileriki yıllarda kuracak olan gençlerin çoğu aynı kişilerdir. Dolayısıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluşu gayri resmi olarak 1899 yılında gerçekleşmiştir. Daha sonra kapanan Black Stockings FC kulübünün yerine 1902 yılında Kadıköy Futbol Kulübü kurulmuştur. Bu kulüp de yine kapanmak zorunda kalmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 kez kapatılmak zorunda kaldığı için faaliyetlerine, ancak resmi kuruluş tarihi olan 1907 yılında geçebilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kurucuları ise Nurizade Ziya Bey, Ayetullah Bey ve Necip Bey’dir. İstanbul’un Kadıköy ilçesinde kurulmuştur. Fenerbahçe Futbol Kulübü’nün ilk yönetim kurulu: Başkan Ziya Bey, Genel Sekreter Ayetullah Bey, Genel Kaptan ve Veznedar Necip Bey’dir. Kulübün adı oturdukları semtten esinlenerek Fenerbahçe yapılmıştır. Formalarındaki renkleri ise Fenerbahçe’deki papatyanın renklerinden yani sarı ile beyazdan oluşması kararlaştırılmıştır.

1909 yılında kulübün adı Fenerbahçe Spor Kulübü olarak değiştirilmiştir. Renkleri ise sarı ve beyaz yerine takımın bugünkü rengi olan sarı ve laciverte çevrilmiştir. İstanbul Futbol Ligi‘ne 1909-1910 sezonunda katılmıştır ve 17 Ocak 1909 tarihinde Galatasaray Lisesi öğrencilerinin takımı ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında maç oynanmıştır. Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri arasındaki ezeli rekabet ilk defa bu maç ile başlamıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN