Fatma Girik ameliyat sonrası ilk fotoğrafını paylaştı

Fatma Girik ameliyat sonrası ilk fotoğrafını paylaştı

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Fatma Girik, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Son olarak beyin ameliyatı olan ünlü aktris, son halini paylaştı. Neşeli olduğu gözlenen Fatma Girik'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Geçirdiği beyin ameliyatının ardından Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde istirahate çekilen Fatma Girik, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Uzun süredir evinde istirahat eden Fatma Girik'in bir hayli keyifli olduğu görüldü.

FATMA GİRİK'İN SON HALİ

061020201824446461677.jpg

FATMA GİRİK'İN HASTALIĞI NE?

Şubat 2019'da 'hidrosefali' nedeniyle beyninden ameliyat olan Fatma. Girik, Bodrum'daki evinde banyoda dengesini kaybederek düşmüş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Tomografi sonucunda bir sonuç çıkmayan sanatçı ertesi gün tekrar doktora gitmiş ve daha detaylı tetkikler için İstanbul'a getirilmişti.

Tıpta 'hidrosefali' hastalığı olarak bilinen ve beyinde su toplanması anlamına gelen hastalık, fazla sıvının uzaklaştırılmasını önleyen bir tıkanıklık nedeniyle meydana gelir. Fazla biriken sıvı beyne baskı yapar. Hidrosefali her yaşta ortaya çıkabilmesine rağmen bebekler ve 60 yaş üstü yetişkinler arasında daha sık görülür.

FATMA GİRİK KAÇ YAŞINDA?

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 12 Aralık 2020'de 78. yaşına giren Fatma Girik'in doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncunun Torba Mahallesi'ndeki evinde gerçekleşen ziyarette Başkan Aras'a, Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve Torba Mahallesi Muhtarı Suat Kaya eşlik etti. Ziyarette, Fatma Girik'e çiçek verilerek doğum günü kutlandı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine çok selamları olduğunu ileten Başkan Aras, "O bir dönem Şişli Belediye Başkanlığı yaptı, tabii ki ayrı bir gönül bağımız var kendisiyle. Ben kendisine nice güzel yaşlar, mutlu yıllar diliyorum. İnşallah bir dahaki senelerde çok daha sağlıklı bir şekilde, hep beraber bu kutlamaları coşkulu bir şekilde yaparız" diye konuştu.

kapak-162550.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN