Disney+ Gülse Birsel imzalı ‘Yılbaşı Gecesi’ filmini duyurdu

Bu yıl Türkiye'ye giriş yapan ve şu ana kadar çok sayıda projeye imza atan Disney+, son olarak Gülse Birsel imzalı ‘Yılbaşı Gecesi’ filmini duyurdu. Disney+ filmi, “Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanlar bu yılbaşı gecesinde bir arada” sözleriyle paylaştı.

Disney+'ta yayınlanacak olan Yılbaşı Gecesi filminden ilk video yayınlandı. Senaryosu Gülse Birsel'e ait olan, Ozan Açıktan'ın yöneteceği "Yılbaşı Gecesi" filminden ilk teaser video yayınlandı.

Beyazperde'de yer alan habere göre, Muhtemelen Aralık sonunda yayınlanacak olan filmde bir kez daha birlikte çalışan Açıktan ve Birsel, 2017 tarihli "Aile Arasında" filminde de güçlerini birleştirmişlerdi.

Yılbaşı Gecesi, birbirleriyle asla bir araya gelmemesi gereken, ev sahibinin yakından tanımadığı komşularının bir arada olduğu, bir yılbaşı gecesinde yaşananları konu alıyor. Açıklandığı andan itibaren büyük ilgi uyandıran filmin, zengin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Serkan Keskin, Alican Yücesoy, Boran Kuzum, Alina Boz, Büşra Pekin, Ayta Sözeri ve Gülse Birsel yer alıyor.

İlgili Haberler