Gergerlioğlu gözyaşlarını tutamadı Karar Gündem

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, Karar Gündem'de, geçen hafta milletvekilliği düşürüldükten sonra gözaltına alınan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu ağırladı. Kendisine gelen destek mesajlarına değinen Gergerlioğlu gözyaşlarını tutamadı. Gözaltı sürecini anlatan Gergerlioğlu, "İçeri giren sivil kıyafetli esrarengiz biri, ifademdeki namaz kılamadığımı anlattığım bölümü, baskıyla sildirdi" ifadelerini kullandı.

KARAR TV, önemli konu ve konukları ile gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Karar Gündem'in bugünkü konuğu geçen hafta milletvekilliği düşürüldükten sonra gözaltına alınan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu.

Gergerlioğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şöyle: 

"Polisler bana pusu kurmuş. Abdest aldım namazımı kılayım öyle gidelim dedim. Yok karakolda kılarsın dediler. Koşar adımlarla beni götürdüler. Ben pijamalıyım. Şaşkınlık içindeyim. Merdivenlerde ayaklarımdan tutup karga tulumba götürmek istediler.

Karakola gittik. Sanki dünyanın en büyük teröristini getiriyorlar. 500 polis vardı.

"ESRARENGİZ BİR KİŞİ İFADEMİ SİLDİRDİ"

İçeri giren sivil kıyafetli esrarengiz biri, ifademdeki namaz kılamadığım bölümü, baskıyla sildirdi

Bugün tebligat geldi. 10 içinde teslim olmam isteniyor. Teslim olmazsam yakalanacakmışım. Ben teslim olmayacağım.

"BANA NAMAZIMI KILDIRMADILAR"

Ben 5 vakit namazımı kılan bir kişiyim. Benim derdim namazı kılmaktı bana namazımı kıldırmadılar. Belli ki beni takip etmişler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN