Gönül Dağı'nda Taner için umutlar tükeniyor...

Gönül Dağı'nda Taner için umutlar tükeniyor...

Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir. Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amcaoğullarından yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime ile konuşmaya karar verir. İşte detaylar...

Gönül Dağı 22. yeni bölümde neler olacak, heyecanla bekleniyor. Sefer ile düğün hazırlıklarına başlayan Zahide için her şey yolunda giderken, Fikret'in açtığı velayet davasıyla yıkılır. Bunu Sefer'den gizleyen Zahide, bir çözüm arayışına girecektir.

GÖNÜL DAĞI 22. BÖLÜM 1. FRAGMAN

22. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla beğeni toplayan Gönül Dağı dizisinin 22. bölümü, 3 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün tekrarı diziseverlerle buluşacak. Gönül Dağı tüm bölümler izlemek için dizinini Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Taner ve Dilek, Gönül Dağı'na doğru bir yolculuğa çıkarlar. Dilek'in babasından bir iz bulmak için çıktıkları yolculukta bulunan beklenmedik iz, Dilek'i derinden etkiler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı 22. bölüm özeti: Taner, Halime'nin Dilek konusunda rızasını beklemektedir. Diğer tarafta ise Dilek, Gülsüm'e her şeyi anlatmış, Gülsüm de bu evliliğe onay vermiştir. Taner bunu duyunca ne yapacağını bilemez. Dilek'ten annesinin rıza göstermediğini gizler ve bir çözüm arayışına girer. Tek çözüm Halime'nin fikrini değiştirip rıza göstermesidir.
 
Öte yandan Selami, Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Keriman'ı istemeye geleceklerdir. Selami, Keriman'ı vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Selami her şeyden vazgeçtiği sırada yardımına amcaoğulları koşar. Plana göre Selami ve amcaoğulları isteme sırasında Keriman'ı kaçıracaklardır.

GÖNÜL DAĞI 22. BÖLÜM 2. FRAGMAN

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Düğüncülerine, ağıtçılarına, geleneklerine, bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali yılkı atlarına sıkça yer verilen Gönül Dağı dizisinin çekimleri, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Dizide görünen Gedelli köyü, gerçek hayatta vardır ve günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Fakat ekranda Gedelli köyü olarak gösterilen yer, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN