Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gönül Dağı'nın Dilek'i beğeni topluyor

Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gönül Dağı'nın Dilek'i beğeni topluyor

Daha önce 'Seddülbahir 32 Saat', 'Payitaht', 'Diriliş Ertuğrul' dizileriyle TRT 1 ekranlarında boy gösteren oyuncu Gülsim Ali İlhan, yeni yayın döneminde bu kez 'Gönül Dağı' ile diziseverlerle buluştu. İşte, Gülsim Ali İlhan biyografisi...

Bulgaristan göçmeni olan Gülsim Ali İlhan, çocukluğunda izlediği Türk dizileri sayesinde Türkçeyi daha hızlı öğrendiğini söyledi. Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence'a benzetilen başarılı oyuncu, geçen sezon 4 bölüm sonra yayından kaldırılan 'Yüzleşme' dizisinden sonra yeni sezonda TRT 1'de ekrana gelen 'Gönül Dağı' dizisinde 'Dilek' karakteriyle ekranlara geri döndü..

GÜLSİM ALİ İLHAN'IN HAYATI

24 Eylül 1993 tarihinde Bulgaristan'ın Rusçuk kentinde dünyaya geldi. Gülsim Ali İlhan aslen Bulgar göçmenidir. Çocukluğunu Bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 yılında 'Super Model Ford Models Bulgaria' adlı güzellik yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl Brezilya'da düzenlenen 'Ford Models Of The World' güzellik yarışmasında Bulgaristan'ı temsil etti. Bir süre modellik yaptı.

Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldıktan sonra 2012 yılında 'Son Yaz Balkanlar' dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Daha sonrasında aynı şekilde ekranlarda pek çok farklı projede yer alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam etti.

"BİR GÜN ZİRVEYE ÇIKACAĞIM"

Verdiği bir röportajda, "Bulgaristan'da Türk dizilerini izlerken oyuncu olmaya karar verdim. İlk işim Türkçeyi iyi şekilde öğrenmek oldu. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum. Günün birinde yaptığım işle anılmak en büyük hedefim. Zirveye çıkacağıma da inanıyorum" ifadelerini kullandı.

25295ac6-2596-4ad0-ab0d-e3e522cb3ca7.jpg

1993 doğumlu olan Gülsim Ali İlhan, 2021 yılı itibarıyla 28 yaşındadır ve bekardır.

Bulgarca, Türkçe, İngilizce ve Japonca dillerini konuşabilmektedir.

Gülsim Ali İlhan 1.76 boyunda, 54 kilo ve terazi burcudur. Gözleri yeşil göz renklidir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gyulsim kullanıcı adıyla yer almaktadır.

GÜLSİM ALİ İLHAN DİZİLERİ

2012 - Son Yaz Balkanlar
2016 - Seddülbahir 32 Saat
2016 - Hanım Köylü
2017 - Diriliş Ertuğrul
2019 - Yüzleşme
2020 - Gönül Dağı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN