180 bin aileye 500 TL doğal gaz yardımı! Başvuranların kartına anında yatırılıyor

180 bin aileye 500 TL doğal gaz yardımı! Başvuranların kartına anında yatırılıyor

Kamu kurumları sosyal yardımlarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Bakanlıklar ortak çalışmayla yürüttüğü 'Türkiye Aile Destek Programı'nın kapsamını genişletirken Ankara Büyükşehir Belediyesi de yüz binlerce ailenin faydalanacağı doğal gaz desteğini duyurdu. İşte, Ankara Büyükşehir Belediyesi doğal gaz desteği başvuru sayfası...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelere 500'er TL doğal gaz desteği vereceğini açıkladı.

Hayat pahalılığının artmasıyla geçim sıkıntısı yaşayan ailelere yönelik et desteğinden kırtasiye yardımına, internet desteğinden faturalara kadar birçok sosyal projesini hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu kış mevsiminde doğal gaz fatura desteği sağlayacak.

HANE BAŞINA 500 TL DOĞAL GAZ DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı doğal gaz desteği uygulaması için bu seneki ödeme 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Uygulamada sosyal yardım alan yaklaşık 180 bin aileye 500'er TL doğal gaz desteği yatırılacak.

İlk ödemenin ardından hükümetin daha önce açıkladığı doğal gaz desteği yatırılmazsa diğer kış aylarında da doğal gaz ödemeleri sürecek.

Hükümetin desteği yatırması halinde ise destekler nakdi yardım olarak genel kapsamda devam edecek.

Sosyal yardım alan aileler, Başkent Kartları ile abone numaralarını girerek gaz kiosklarından doğal gaz kartlarına yükleme yapabilecek ya da faturalı borçlarını ödeyebilecek.

DOĞAL GAZ DESTEĞİ BAŞVURU SAYFASI

ANKARA SOSYAL YARDIM BAŞVURU FORMU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN