Türkiye'de 43 ilin geçiş noktası olan Kırıkkale, yol yapım çalışmaları nedeniyle adeta kilitlendi. D200 Karayolu'nun 14. kilometresinde başlayan çalışmalar, trafikte uzun araç kuyrukları oluşturdu ve sürücülere zor anlar yaşattı.
6 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU
"Kilit kavşak" olarak bilinen Kırıkkale'de, Karayolları tarafından Irmak köyü virajları mevkisinde başlatılan yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Bu durum, Ankara istikametinde yaklaşık 6 kilometrelik bir araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu.
Özellikle sıcak havada yavaş ilerleyen trafikte sürücüler, uzun bekleme süreleri nedeniyle zorlandı. Yoğunluğun dron ile havadan görüntülendiği bölgede, ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, sürücüleri alternatif güzergahlar kullanmaları konusunda uyarıyor.
