5 bin TL'lik atkısıyla gündem olan AK Partili Birinci: Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün

5 bin TL'lik atkısıyla gündem olan AK Partili Birinci: Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün

AK Partili Mücahit Birinci'nin yaklaşık 5 bin TL değerindeki Louis Vuitton marka atkısı sosyal medyada gündem oldu. Birinci tepkilere, "Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün. Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki..." diyerek tepki gösterdi.

5 bin liralık atkısıyla gündem olan AK Partili Birinci: Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci'nin Louis Vuitton marka atkısı ve fiyatı dün sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Tepkiler üzerine Birinci, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

'HAY ATKI KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN'

"Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün" diyen Birinci'nin yaptığı açıklamalar şöyle:

"Başka işiniz mi yok yahu, Tiktok videoları, İnstagram paylaşımları... Fondaş bir kısım sözde gazeteci de bunlara uymuş. Neredeyse atkı sempozyumu düzenleyecekler. Yahu bırakın magazini, bir iki kitap okuyun, tarih okuyun, kendinize fayda...

Siyasetçiyi atkı üzerinden vurmak... Çok naif...

Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki... Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, 'Bizimkiler' dizisindeki kapıcılarız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN