ABD’nin madalyasını reddeden albaydan, AK Parti’ye katılan Çelebi’ye tepki

ABD’nin madalyasını reddeden albaydan, AK Parti’ye katılan Çelebi’ye tepki

Emekli albay Orkun Özeller, AK Parti'ye katılım töreninde 'FETÖ ile mücadele' mesajı veren Mehmet Ali Çelebi'ye seslenerek 'FETÖ kumpasıyla içeride tutulan generaller için gereğini yapmakla başlayabilirsin.' dedi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye katılan Mehmet Ali Çelebi’ye bir tepki de, ABD madalyasını reddeden Emekli Albay Orkun Özeller'den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Özeller, “M. Ali Çelebi, yeni rozetin hayırlı olsun. Silah arkadaşın olarak diyorum ki; madem o partide FETÖ ile mücadele edeceksin, buna senin de bildiğin gibi FETÖ kumpasıyla içeride tutulan generaller için gereğini yapmakla başlayabilirsin.” dedi.

2017 Mayıs ayında Adana İncirlik Üssü'nde 'Koalisyon' güçlerinin karargahında düzenlenen veda ve madalya töreninde ABD'li Albay Kevin Leahy tarafından kendisine üstün başarılarından dolayı verilen madalyayı, "Sizleri yaralamak ve üzmek istemem. Fakat bu madalyayı kabul etmem mümkün değildir. Çünkü bu madalyayı verenler benim düşmanım olan YPG ile işbirliği içindedir. 'Onurum' bu madalyayı kabul etmeme müsaade etmemektedir" diye reddeden Emekli Albay Orkun Özeller sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada FETO kumpas davalarıyla ilgili de konulara değinen Özeller, “Bugün 90 yaş ve üstü birçok TSK personeli haksız bir şekilde cezaevlerinde. Bu durumların sebebi olan mevcut iktidar partisine katılan Çelebi kimle mücadele etmeyi düşünüyor. Haksız yere zindanlarda çürütülen TSK personeli ile mi? Hayatı kararan aileleri ile mi? Ya da gelecekleri giden çocukları ile mi? Yüzlerce silah arkadaşım da benimle aynı hissiyat içindedir. Bir zamanlar giymiş olduğu şerefli üniformaya ve sarf ettiği sözlere bakınca, bugün değişen nedir? Diye sorma gereğini hissediyor insan. Yaptığı hareket ile birçok silah arkadaşımızın vicdanını sızlatmıştır.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN