AK Parti'den müsilaj felaketi için tuhaf savunma: CHP zihniyeti yüzünden oldu

AK Parti'den müsilaj felaketi için tuhaf savunma: CHP zihniyeti yüzünden oldu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Marmara Denizi'nde yaşanan müsilaj sorunu için 'Nerede iş başına gelmişler orada meymenetsizlik, bunun son yansıması İstanbul'dur' diyerek CHP'lileri suçladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den CHP'ye 'meymenetsizlik' suçlaması.

AK Parti'li Aydemir, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Marmara Denizi'ndeki müsilaj (deniz salyası) ve kirliliğe dikkati çeken Aydemir, yaşanan kirliliğin 2 yıllık bir zaman diliminde olduğunu savundu.

“Hizmet ehli bir kadro ayrılınca, hizmetsizliğe uğramış İstanbul'da ortaya bu durumun çıktığını” söyleyen Aydemir, “Marmara'da kirlilik had safhaya varmış. Arkadaşlar, Türkçemizde çok özel kavramlar var. Bunlardan biri meymenet kavramıdır. Meymenet güzelliği ifade eder. Aksi olursa meymenetsizlik ortaya çıkıyor. Meymenetsizlik de uğursuzluk demektir. Tıpkı güdümsüzlük gibi bir şeydir bu. Bu, CHP'yi ifade eder. Nerede iş başına gelmişler, orada bir sevimsiz hal ortaya çıkmıştır. Bunun son yansıması İstanbul'dur. Daha önce İzmir var, İzmir'i görüyoruz belediyecilik açısından. Bu CHP anlayışıyla kaim bir haldir. O yüzden de ülke yönetimine Allah muhafaza gelseler, altı üstüne gelir” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (43)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
43 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN