Ata Demirer paylaştı: Deniz salyası tehlikesi Kuzey Ege'de

Ata Demirer paylaştı: Deniz salyası tehlikesi Kuzey Ege'de

Komedyen Ata Demirer'in dalış sırasında çektiği fotoğraflar Marmara'yı etkisi altına alan deniz salyasının Kuzey Ege'ye kadar uzandığını gösterdi. Demirer, fotoğrafa "Çok yazık çok" notunu düştü.

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan deniz salyası Kuzey Ege'ye kadar gitti. Komedyen Ata Demirer, sosyal medya hesabından dalış yaptığı sırada çektiği fotoğrafları paylaştı.

"ÇOK YAZIK ÇOK"

Demirer, dalış sırasında çektiği fotoğraflara "Burası Kuzey Ege. Maalesef salya buraya kadar geldi. Çok yazık çok" notunu düştü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili acil eylem planı hazırladıklarını söylemişti. Kurum, "Müsilajın sebebi, deniz suyu sıcaklığının artması, denizde meydana gelen kirlilik ve iklim değişikliğinin etkileriyle birlikte su seviyesinin azalması" açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN