AK Partili başkanın jandarmaya hakaret yağdırdığı anlar kamerada: Pislikten başka bir şey değilsiniz

AK Partili başkanın jandarmaya hakaret yağdırdığı anlar kamerada: Pislikten başka bir şey değilsiniz

Eskişehir’de AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Hasan Özılgın, jandarma kontrol noktasında GBT yapmak isteyen personele hakaretler yağdırdı. Özılgın, “Lan oğlum… Yemin ediyorum pislikten başka bir şey değilsin!” dedi.

Eskişehir’in Beylikova ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Hasan Özılgın’ın karıştığı olay, jandarma kontrol noktasında yaşandı. Özılgın’ın kullandığı araç, rutin uygulama sırasında durduruldu. Jandarma personeli, kimlik kontrolü ve GBT sorgusu yapmak istedi. Ancak Özılgın bu duruma sert tepki göstererek hakaretler yağdırdı.

Kimlik kontrolü sırasında jandarma görevlisinin “Kimlikleri alalım” demesi üzerine Özılgın, sinirlenerek, “Lan oğlum… Yemin ediyorum pislikten başka bir şey değilsin” ifadelerini kullandı. Bu sözler, jandarmanın kamerasına saniye saniye yansıdı.

GBT sorgulamasının beklediği hızda yapılmadığını iddia eden Özılgın, personeli eleştirerek, “Sen burada nöbet tutuyorsan tabletini alacaksın, hemen sorgulayacaksın. Öyle artist artist beklenmez. Eğer güncellemedeyse söyle ona göre” diye çıkıştı.

"SENİN YAPTIĞIN TERBİYESİZLİK"

Jandarma personeli, yaşanan gerilime rağmen sakinliğini korumaya çalışarak, “İşimizi yapıyoruz, kişiselleştirmeyin” dedi. Ancak Özılgın, hakaretlerini sürdürerek, “Senin yaptığın terbiyesizlik” şeklinde karşılık verdi.

Tartışma büyürken Özılgın, “Beni tanımıyor musun sen? İnsanlara terörist muamelesi yapmayacaksın. Beylikova’nın içinde o kadar hapçı var, onlara göz yummayacaksın” sözleriyle jandarmaya yüklenmeye devam etti.

Jandarma personeli, Özılgın’a alkollü olup olmadığını sordu. Bunun üzerine Özılgın, “Alkollüyüm, üflet” diyerek aracından indi. Ancak hakaretleri burada da son bulmadı. Özılgın, “Sen oyun yapıyorsun, eğlence arıyorsun” ifadeleriyle görevli personele saldırgan tavrını sürdürdü.

Jandarma, hakaretlerin devam etmesi üzerine Özılgın’ı uyararak şikayetçi olacağını söyledi. Özılgın ise buna karşılık, “Ben de seni şikayet edeceğim” dedi.

YORUMLAR (46)
46 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN