AK Partili Özkan'dan Denizli'deki heykellere ilginç tepki: CHP'liler dahi korkuyor

AK Partili Özkan'dan Denizli'deki heykellere ilginç tepki: CHP'liler dahi korkuyor

AK Partili Özkan, Denizli Merkezefendi Belediyesinin koronavirüs salgınında canı pahasına mücadele eden ve hayatını kaybeden sağlıkçılar için inşa ettiği tematik parkın içindeki heykellere tepki gösterdi. Heykellerden CHP'lilerin dahi korktuğunu iddia eden Özkan, "Ucubelikte yarışan bu heykellerin elbette bütün dünyada sanat çevrelerinin beklediği gibi derhal kaldırılmasını istiyoruz" dedi.

Denizli Merkezefendi Belediyesi, koronavirüs (Kovid-19) sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği tematik Sağlık Parkı'nda çeşitli heykellerle teşekkür etmek istedi fakat yapılan heykeller tartışmaya neden oldu.

ak-partili-ozkan-ucubelikte-yarisan-heykeller-derhal-kaldirilmali-2873-dhaphoto10-copy.jpg

Denizli'de bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan da sosyal medyada tartışmalara konu olan heykellerle ilgili konuştu.

ak-partili-ozkan-ucubelikte-yarisan-heykeller-derhal-kaldirilmali-2873-dhaphoto3-copy.jpg

'VATANDAŞLARIMIZIN GÖZ ZEVKİNİ ADETA AŞAĞILAMAK SURETİYLE...'

"Sanat kabiliyetlerimizi ve vatandaşlarımızın göz zevkini adeta aşağılamak suretiyle, ülkemizi çok farklı bir noktada tartışmanın içine sokmaya gayret ediyorlar" diyen Özkan, "Bugüne kadar CHP'nin sanat anlamında kalitesi ve sanatsal değeri olmayan pek çok heykeli hakkında konuştuk. Türkiye ve dünya kamuoyu tartıştı" diye konuştu.

ak-partili-ozkan-ucubelikte-yarisan-heykeller-derhal-kaldirilmali-2873-dhaphoto8-copy.jpg

'CHP'LİLER DAHİ KORKUYOR'

Heykellerden CHP'lilerin dahi korktuğunu savunan Özkan, sözlerine şöyle devam etti:

"Ülkemizin yaşadığı süreçle ilgili ciddi bir sorunla karşı karşıyayız. Bugüne kadar maalesef, kalitede belirli bir noktaya gelememiş CHP'nin sanat ve heykelcilik anlayışı, bu kez kalitesizlik ve ucubelikte bir yarış içerisine girip 'acaba, burada kendimizden söz ettirebilir miyiz?' anlayışına sahip olduğunu görüyoruz. Merkezefendi'deki bu heykel şehrimize, sanatımıza, vatandaşlarımıza hatta CHP'ye oy vermiş hemşehrilerimize dahi hakaret ve saldırı niteliğine dönüşmüştür. Vatandaşlarımızı, çocuklarımızı korkutan ve ucubelikte yarışan bu heykellerin elbette bütün dünyada sanat çevrelerinin beklediği gibi derhal kaldırılmasını istiyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN