AK Partili vekil Çorum'da var olan noterin müjdesini verdi

AK Partili vekil Çorum'da var olan noterin müjdesini verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın Çorum’da 2 yıldır hizmet veren noterin için Adalet bakanlığından onayın çıktığı yakında hizmete gireceği müjdesini verdi.

AK Parti Çorum milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum’da bulunan medya kuruluşlarından Kesin Karar Gazetesi’ni ziyaret etti.

Elvan Yılmaz'ın T24'te yer alan habere göre, ziyarette Kesin Karar Gazetesi Kurucusu Halil İbrahim Söylemez ve Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aykanat ile görüşen Milletvekili Ahlatcı, ziyaret sırasında Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can ile telefonla görüştüğünü, Bakan Yardımcısı Ramazan Can ile Çorum’a 4. Noter’in kazandırılması için yapılan girişimlerin olumlu sonuç verdiğini belirterek, 4’üncü noterin Çorum sanayi sitesinde hizmet vereceğini müjdeledi.

Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın Adalet bakan yardımcısı Ramazan Can ile görüşüp Sanayi Sitesine yapılacağını söylediği, 4’üncü Noter yaklaşık 2 yıldır Çorum’da var ve Bahabey caddesi’nde hizmet veriyor.

Ahlatcı, dört yıl AKP Çorum il başkanlığı yaptıktan sonra 14 Mayıs milletvekilliği genel seçimlerinde AKP’den birinci sıradan Çorum milletvekili seçilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN